CANNASTRA HHC-P DARK ENERGY 9%, 1Г-10Г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 24.00 лв.

Възможни вариантиCANNASTRA HHC-P DARK ENERGY 9%, 1Г е продукт, който ви предлага лесен достъп до консумацията на канабиноиди и известен сорт канабис. Най-разпространеният начин на употреба на различните сортове канабис е чрез пушене.

Продуктът, който ви предлагаме представлява няколко глави от сорта марихуана DARK ENERGY, които са допълнително обогатени с дестилат от HHCP. Ако това съединение е непознато за вас, не се притеснявайте.

HHCP представлява наскоро открит канабиноид, който по структура и ефект наподобява на HHC. Поради тази причина можем да заключим, че HHCP също спада към семейството на психоактивните канабиноиди.

Все още е рано да се каже с точност какво може да е очакването действие на HHCP, тъй като съединението е създадено наскоро и няма достатъчно данни за неговия ефект. Главно HHCP се очаква да носи мозъчно опиянение и да подпомага отпускането и релаксацията на тялото.

Какво се съдържа в CANNASTRA HHC-P DARK ENERGY 9%, 1Г

Съставът на продукта е съставен от глави от сорта канабис DARK ENERGY, които са обогатени основно с 9% дестилат HHCP. Освен този канабиноид, съдържанието на главите е представено също и от 4% CBD и по-малко от 0,2% THC.

Тази комбинация от канабиноиди гарантира релаксиращото усещане и психостимулиращия ефект, който се очаква от консумацията на HHCP.

Важно е да се запознаете и с характеристиките на сорта Dark Energy. Това е щам марихуана, който представлява 40% сатива и 60% индика. Тази комбинация подсказва за смесения ефект при употребата на сорта, който се изразява в енергизиращо и еуфорично замайване, последвано от приятно усещане за релаксация.

Вкусът на този сорт е много лек и приятен. Това се дължи на кръстоската между плодово-сладкия вкус и аромат на Strawberry Sour Diesel и портокаловите нотки, които идват от Tangie.

Как да дозирате и консумирате продукта

Главите от канабис могат да се консумират по много разнообразни начини. Най-предпочитаният метод е чрез свиване на цигара и изпушването и след това. По този начин действието от употребата на марихуаната и канабиноидите започва почти мигновено.

Любителите на канабис, които не се плащат да експериментират приготвят различни рецепти, в които добавят и част от глави от индустриален коноп. Дозировката, при които и да е начин на консумация зависи изцяло от вас и вашите лични нужди и предпочитания.

След като знаете това, остана само да заявите вашата поръчка на CANNASTRA HHC-P DARK ENERGY 9%, 1Г от онлайн магазина на CBDPro.bg.


Напишете отзив