Cereal Milk 79 % THCp, CanaPuff, 1 мл


  • Код на продукта: Cereal Milk 79 % THCp, CanaPuff, 1 мл
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 69.10 лв.Търсите ли качествен вейп, който да ви осигури добра доза THCp? Време е търсенето да прикючи. В сайта на CBDPro.bg ви предлагаме един изключително интересни продукт - Cereal Milk 79 % THCp, CanaPuff, 1 мл. Това е комбинация между сорта канабис Cereal Milk и мощния канабиноид THCp, който също се извлича от марихуаната.

След като сте запознати със силната формула представена в съдържанието на този продукт, няма как да не сте любопитни от ефект на този продукт. Това все още остава мистерия, поради причината, че се провеждат изследвания за действието на THCp. Новооткрития канабоноид е подобен на THC – съединение, което се характеризира с психоактивния си ефект.

Съдържанието на Cereal Milk 79 % THCp, CanaPuff, 1 мл е представено от 79% THCp. Това гарантира, че продукта ще се отличава със силни въздействащи ефекти при употреба. Потребителите трябва да бъдат особено внимателни с дозирането и да се придържат към препоръките за консумация.

Продуктът се предлага под формата на вейп устройство, което осигурява лесния и приятен прием на комбинацията между сорта канабис Cereal Milk и 79 % THCp и всички потенциални форми, които тя носи.

Cereal Milk – приятен аромат, който напомня за детството

Хибридът марихуана Cereal Milk представлява кръстоска между сортовете Y Life (Cookies x Cherry Pie) и Snowman. Това, което прави хибрида уникален е приятният му вкус и аромат, които напомнят зърнена закуска. Тази комбинация ни връща в детството, когато сутрините започваха с купа пълна с любимата зърнена закуска и мляко.

Съдържанието на Cereal Milk в продукта му доставя едно незаменимо качество – лек и сладък вкус, с който примамва любителите на канабиса.

Потенциален ефект и ползи от употребата на THCp

Cereal Milk 79 % THCp, CanaPuff, 1 мл се предлага под формата на вейп, в който се съдържа 79% THCp. Това прави продукта изключително мощен носител на ефекта и потенциалните ползи от употребата на този канабиноид.

Според изследванията THCp се свързва с едноканабиноидната система, която отговаря за регулирането на процесите, които протичат в организма. По това можем да заключим, че този канабиноид подпомага постигането на баланс и хармония в тялото, нормализира нивата на сред, успокоява нервната система и допринася за качеството на съня.

Всички тези ползи са само на няколко клика разстояние. Направете поръчка от нашия онлайн магазин.


Напишете отзив