DisPod – Blueberry THCP 1МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 77.99 лв.Търсите ли лесен и приятен метод за прием на оптимално количество от какабиноиди? Време е търсенето да приключи. Представяме ви поредния еднократен вейп от колекцията ни с продукти от продуктовата гама на DisPod. Това е иновативно вейп устройство, което предлага течност от 1 МЛ, в която се съдържа комбинация между CBD, терпени и THCP.

DisPod – Blueberry THCP 1МЛ представлява лесен начин за прием на канабиноиди. Това устройство ви позволява да се докоснете до мощния ефект на THCP извлечен от популярния сорт марихуана Blueberry. Съдържанието на продукта е представено от 82% CBD, 10% THCP и 8% терпени.

Всеки един от представените канабиноиди се характеризира с различно действие. Комбинацията, която този продукт съдържа предлага изключително мощен ефект, който се изразява в еуфорично чувство, заради THCP и леко релаксиращо и отпускащо действие, което се дължи на съдържанието на CBD.

Това съчетание от различни емоции, усещания и ефекти гарантира интересното действие на продукта, което може да окаже благоприятно влияние за намаляване на стреса и напрежението и подобряване на качеството на съня.

Предимството на вейп устройствата е, че позволяват всеки потребител сам да определи каква е подходящата за него доза на ден според личните си нужди и предпочитания.

Какво прави DisPod – Blueberry THCP 1МЛ специален продукт

Всеки един продукт от колекцията на DisPod предлага канабиноиди извлечени от различен сорт канабис. В случая ви представяме еднократно вейп устройство, което съдържа CBD и THCP извлечени от хибридиния сорт Blueberry.

Това е сорт индика, който многократно печели награди за най-добър сорт индика. Не случайно това е любим хибрид на много любители на канабиса. Blueberry се отличава със своя плодов аромат, който напомня на свежа синя боровинка.

Точно поради аромата и вкуса, консумацията на този сорт носи приятно освежаващо усещане. Действието на Blueberry се изразява в дълготрайно усещане за еуфория. Много потребители посочват, че точно този сорт марихуана им е помогнал за справяне с тревожността и депресията. Важно е да отбележим, че този сорт съдържа високо съдържание на THCP.

Напправете поръчка на DisPod – Blueberry THCP 1МЛ и се докоснете се до уникалният ефект на този еднократен вейп. В онлайн магазина на CBDPro.bg ще намерите и други изкушаващи комбинации между канабиноиди извлечени от различни сортове канабис.

 


Напишете отзив