DisPod – Bubble Gum THCP 0.5 МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 45.99 лв.Специално за феновете на еднократните вейп устройства със съдържание на канабиноиди представяме едно от най-новите попълнения в асортимента на CBDPro.bg. Това е DisPod – Bubble Gum THCP 0.5 МЛ – мощна комбинация между THCP, CBD и терпени, която ще ви донесе приятен еуфоричен ефект.

В съдържанието на течността на устройството се съдържа 82% CBD, 10% THCP и 8% терпени. Всички канабиноиди са извлечени от марихуана от сорта Bubble Gum. Това придава специфичния вкус и аромат, който получавате при използване на вейп устройството.

DisPod – Bubble Gum THCP 0.5 МЛ е подходящ за всеки любител на каанабис, който иска да приема канабиноиди по приятен и лесен начин. Еднократният вейп предлага удобен начин, по който да следите консумацията си на канабиноиди и да приемате подходяща за вас доза според личните ви нужди и предпочитания.

Bubble Gum – уникален вкус обогатен с канабиноиди

Bubble Gum представялява хибриден сорт марихуана с доминираща индика. Този сорт се характеризира с приятно чувство на опиянение, което не замъглява когнитивните функции. Bubble Gum има уникалното действие да облекчава болката, затова често се препоръчва при лечение на хронични заболявания чрез употребата на марихуана.

Любителите на канабис, които консумират този сорт споделят, че приемът на Bubble Gum стимулира тяхната креативност и творческо мислене. Сортът има съдържание от 17% THC, което го прави подходящ за консумация от хора, които не търсят силен психоактивен ефект.

Характерното за Bubble Gum е отличаващият му аромат на свежа дъвка. Това дава още едно предимство от употребата на сорта – лек освещаващ ефект. Потребителите на този сорт споделят за сладникавият му вкус, който допълнително повишава известността на сорта.

DisPod – Bubble Gum THCP 0.5 МЛ предлага комбинация между лекият сорт Bubble Gum и THCP. Това е една по-мощна разновидност на THC, която има силен ефект. Действието от консумацията на този еднократен вейп води до леко отпускане на тялото, забавяне на мозъчната дейност, отключване на креативността и болкоуспокояващо действие.

Ако искате да се докоснете точно до тези ефекти, не се чудете повече, а направете поръчка от нашия онлайн магазин. Нa CBDPro.bg ще намерите богат избор от продукти, чрез които може да си набавите канабиноиди по приятен и лесно достъпен начин.

 


Напишете отзив