DisPod – Jet Fuel THCP 2МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 119.00 лв.Специално за любителите на еднократните вейпове представяме най-новото ни попълнение в селекцията ни с устройства - DisPod – Jet Fuel THCP 2МЛ. Този продукт предлага лесен и достъпен прием на комбинация от канабиноиди, които могат да повлияват за постигането на баланс между психическото и физическото ви равновесие.

Еднократният вейп предлага изключително лесна консумация на канабиноиди след като течността в него се нагрее и се превърне в пара, която се вдишва. По този начин всеки, който използва устройството може да регулира дневната доза от съдържанието и да приеме количество, което да удовлетвори индивидуалните нужди и предпочитания на всеки любител на канабиноидите.

Този продукт предлага съчетание между две съединения CBG и THCP. Тези два канабидиола имат различни свойства и качествени профили, но се допълват чудесно, за да осигурят мощен ефект.

Течността, която DisPod – Jet Fuel THCP 2МЛ съдържа се състои от 82% CBG, 10% THCP и 8% терпени, които са извлечени от сорта канабис Jet Fuel. Количеството е 2 МЛ, което е абсолютно достатъчно за продължителен прием на еднократния вейп.

Очаквани ефекти от употребата на DisPod – Jet Fuel THCP 2МЛ

Всеки канабиноид се характеризира с различно действие. Важно е да познавате съединеният, които се съдържат в продуктите с екстракт от канабис, за да знаете какъв е очакваният ефект от тяхната употреба.

CBG е новооткрит канабидиол, който много наподобява на CBD. Неговият ефект е сходен с този на канабидиола и се изразява в противовъзпалително, антиоксидантно и отпускащо действие. От своя страна THCP има сходна структора и действие като това на THC. При приема на този канабиноид може да очаквате мощен психоактивен ефект, който да замъгли мозъчните ви функции.

Комбинацията от двете вещества доставя приятно чувство на отпускане на тялото, повдига настроението и значително може да подобри качеството на съня.

Важно е да споменем и как сорта Jet Fuel обогатява съдържанието на този продукт. Този хибрид е известен със своите качества във връзка с облекчаване на тревожността и депресията. Употребата му гарантира подобряване на настроението, а свежият му аромат и вкус му дават допълнително предимство пред други сортове.

Докоснете се до уникалните качества на DisPod – Jet Fuel THCP 2МЛ като направите поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg. При нас ще намерите богат избор от CBD продукти на достъпни цени.

 

 

 

 


Напишете отзив