DisPod – Strawberry THCP 0.5 МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 45.99 лв.Готови ли сте да опитате DisPod – Strawberry THCP 0.5 МЛ? Това е най-новото попълнение в колекция на CBDPro.bg, която предлага комбинация от канабиноиди извлечени от различни сортове канабис. Продукта, който ви представяме предлага съдържание от 82% CBD, 10% THC и 8% терпени. Тези съединения са извлечени от Strawberry – известен сорт канабис с аромат на ягода.

Вейп устройствата, които предлагаме са лесен и удобен метод за консумация на канабиноиди. Еднократните вейпове не изискват смяна на пълнител и предоставят много комфортен начин за прием на индивидуална доза канабиноиди, която да удовлетвори личните нужди на всеки потребител.

Какво е действието на DisPod – Strawberry THCP 0.5 МЛ

Това е най-важният въпрос, който вълнува всеки един любител на канабиса. За да ви представим ефекта от употребата на вейп устройството трябва да проследим действието на канабиноидите в състава му.

По-голямата част от съдържанието на течността е представена от CBD. Това е канабиноид, който няма психоактивен ефект. Неговото действие се изразява в свързване с ендоканабиноидната система, която отговаря за протичането на всички важни процеси в тялото.

Така приема на CBD подпомага постигането на баланс между психическото и физическото състояние, което има благоприятно влияние при борба със стреса, напрежението и безсънието.

THCP е разновидност на THC, която има по-мощен психоактивен ефект. Действието на този канабиноид се изразява в силно еуфорично чувство, повдигане на настроението и забавяне на когнитивните функции. По този начин и тялото и мозъка се отпускат и успяват да се отпочинат по-добре.

Strawberry – облекчение на стреса с ягодов вкус

Strawberry е популярен сорт канабис, който произхожда от Нидерландия. Той става известен сред потребителите на марихуана със своето положително влияние върху състояния на тревожност, депресия и безсъние.

Ефектът от употребата на този сорт се изразява в приповдигнато настроение и приятно телесно отпускане, което се свързва с постигането на релаксиращо усещане. Много изследвания показват, че Strawberry също действа за намаляване на физическата болка, която някои хронични заболявания носят.

Освен всички положителни ефекти от употребата на този сорт, той също се отличава и с приятен и свеж вкус и аромат на ягода.

Ако искате и вие да си подарите освежаващото усещане и да преборите тревожността по един различен начин може да направите поръчка на DisPod – Strawberry THCP 0.5 МЛ от онлайн магазина на CBDpro.bg.


Напишете отзив