Blue Dream, 5% THCP, Еднократен, 1 МЛ


  • Код на продукта: product_274
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 62.00 лв.Потопете се в релаксиращи усещания, в които спокойствието навлиза във всяка една клетка от вашето тяло. Представяме ви един продукт, чието съдържание ще ви помогне да се отпуснете и да преборите натрупания стрес от ежедневието.

В съдържанието на еднократния вейп, който ви предлагаме има 5% THCP и 90% CBD. Тази комбинация доставя успокояващ ефект и успешно балансира нервната система. Ниския процент на THCP осигурява леки и приятни психоактивни усещания и не води до тревожност и параноя.

От своя страна CBD е канабиноид, който също се извлича от растението канабис, но няма психоактивно действие. Това вещество допринася за балансирането на всички системи в организма като се свързва с ендоканабиноидна система.

Потопете се в релаксиращия свят на Blue Dream

Blue Dream е хибрид с преобладаващо съдържание на сатива и THC, който доставя леко и блаженно усещане подобно на погалването на морските вълни по кожата.

Ако искате да се докоснете най-добре до усещането от употребата на Blue Dream, 5% THCP, Еднократен, 1 МЛ си представете как сте на плажа в Калифорния, топлите слънчеви лъчи обливат тялото ви, синьото небе ви дарява със спокойствие, а океанските вълни нежно докосват кожата ви.

Това описание не е никак случайно. Blue Dream е сорт създаден в Калифорния и много добре успява да пресъздаде усещането, което този слънчев щат може да ви подари. Еднократният вейп има лек и приятен вкус на боровинка, което прави използването му подходящо за всеки, който обича деликатния сладникав вкус.

Blue Dream 5% THCP – за справяне със стреса

Продуктът, който е част от портфолиото на CBDPro.bg е чудесен начин, по който да се отпуснете след напрегнат ден. Еднократния вейп съдържа комбинация между THCP и CBD, за да ви помогне да се насладите на приятно отпускащо действие без наличието на странични ефекти като параноя и тревожност.

Blue Dream 5% THCP помага на тялото да балансира и да се освободи от натрупания стрес. Ниското съдържание на психоактивното вещество THCP прави продукта легален и достъпен. Подарете си приятното усещане и балансирайте тялото и ума си с употребата на Blue Dream, 5% THCP, Еднократен, 1 МЛ. Насладете се на лекия и сладък вкус на боровинка и се пренесете на Калифорнийския океански бряг.

Напишете отзив