Forbidden Fruit, 10% THCP Глава, 1г-10г


  • Код на продукта: product_269
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 27.00 лв.

Възможни вариантиПродуктът съдържа части на растение в сух вид, което е източник на 10% THCP. THCP или тетрахидроканабифорол е канабиноиден химикал, който може да бъде намерен в естествено състояние в канабисните растения. Структурата му наподобява тази на тетрахидроканабинола (THC), което всъщност е веществото, което се смята за основния психоактивен химикал, стоящ в основата на въздействието на канабиса, което потребителите изпитват.

В природата веществото е застъпено в състава на канабиса само в малки концентрации.

Какво представлява Forbidden Fruit, 10% THCP Глава, 1 г

В опаковката на Forbidden Fruit, 10% THCP Глава, 1 г се съдържат цветове (глави) от технически коноп. Растението се получава от семена на сортове, изброени в Общите каталози на сортовете селскостопански растителни видове.

Продуктът е в съответствие с легалните регионални регламентации. Предназначен е за промишлени, хранителни, козметични, технически или градинарски цели.

Основни характеристики:

  • Съдържа цветове от технически коноп;
  • THCP съдържание: 10 на сто;
  • Съдържание на THC: по-малко от 0,2 %;
  • Аромат: Забранен плод (Forbidden Fruit);
  • Ниво: 300;
  • Количество: 1 г.

Продава се само на лица над 18-годишна възраст. Да не се използва от бременни или кърмещи жени.

THCP предлага по-силно действие от традиционния THC

THCP е вещество, което е открито през 2019 г. По-задълбочените изследвания за ефекта и потенциала на съединението тепърва предстоят, но основното загатнато към момента е, че THCP е около 3 пъти по-мощен от THC, благодарение на по-ефикасното му свързване към канабиноидните рецептори в мозъка и тялото.

Това означава, че психоактивността на химикала има по-голям потенциал дори и в по-малки дози от традиционния THC. Ефектите от него могат да бъдат по-изразени и да притежават по-голям потенциал за създаване на интензивно еуфорично чувство при по-малки дози. Въпреки че за някои това може да звучи привлекателно, трябва да се внимава особено при хора с ниска толерантност към канабиноидите.

Поръчайте Forbidden Fruit, 10% THCP Глава, 1 г на топ цена от CBDPRO

CBDPro.bg е онлайн магазин за CBD продукти с високо качество на изгодна цена, който осигурява дискретен достъп на потребителите, бърза и сигурна доставка. Възползвайте се от нашата оферта и поръчайте още днес своята опаковка Forbidden Fruit, 10% THCP Глава, 1 г.Напишете отзив