Fruity Pebbles, 5% THCP Глава, 1г-10г


  • Код на продукта: product_270
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 24.00 лв.

Възможни вариантиПродуктът съдържа премиум THCP цветове, добити от т. нар. технически коноп. Главите на растението разполагат с 5 на сто съдържание на веществото тетрахидроканабифорол, което представлява естествено намиращо се в канабиса съединение.

Интересното е, че на това специфично вещество, открито през 2019 г. се приписва по-висока психоактивност, в сравнение с класическия THC – тетрахидроканабинол, който е известен като основния източник на псиохоактивното действие на конопа.

CBDPro.bg е вашият надежден онлайн магазин за интригуващи продукти на основата на CBD, в съответствие с всичко законови изисквания за продажба. Тук ви представяме един нов продукт европейско производство, който може да бъде използван по няколко различни начина.

С какво се отличава Fruity Pebbles, 5% THCP Глава, 1 г

Зад красивата цветна опаковка на Fruity Pebbles, 5% THCP Глава, 1 г се крият цели цветове от растението технически коноп. Добити са от плантации на сортове, урегулирани в Общите каталози на сортовете селскостопански растителни видове.

Използва се за технически, козметични, градинарски, хранителни или промишлени цели.

Предупреждение от производителя: Да не се пуши или консумира директно!

Продуктът е предназначен за лица над 18-годишна възраст. Забранен е за ненавършили пълнолетие, както и за кърмещи или бременни.

Fruity Pebbles е от серията на чешкия бранд Canntropy с цветове технически коноп с различни аромати. Конкретно в този продукт съдържанието на химикала тетрахидроканабифорол е 5%, което се отбелязва като „ниво 150“ от производителя. Количеството тетрахидроканабинол е под 0,2 на сто.

Характеристика:

  • Глави от технически коноп;
  • Съдържа 5% THCP;
  • По-малко от 0,2% THC;
  • Мирис: Плодови камъчета (Fruity Pebbles);
  • Ниво: 150;
  • Количество: 1 г.

Особеност: С времето теглото на продукта се понижава естествено.

Удобна поръчка на Fruity Pebbles, 5% THCP Глава, 1 г на достъпна цена

Изберете удобната опаковка на Fruity Pebbles, 5% THCP Глава, 1 г с херметично затваряне от CBDPro.bg. Напълнете своята количка с продукти на стойност над 140 лева и се възползвайте от предложението ни за напълно безплатна доставка. Доверете се на качеството и добрата цена, а ние ще изпълним своевременно вашата поръчка.

Оставете своя отзив, за да ни помогнете да бъдем още по-полезни за вас и всички останали наши клиенти.


Напишете отзив