Golden Pineapple 96% HHCP Cannapuff, 1МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 67.10 лв.Представяме ви поредният еднократен вейп от селекцията на Cannapuff, с който може да се докоснете до ефекта на канабиноиди в комбинация с различни сортове канабис. Golden Pineapple 96% HHCP Cannapuff, 1МЛ е продукт, който съчетава действието на новосъздаения канабиноид HHCP и сорта канабис Golden Pineapple.

Съединението е представено от 96% дестилат, които гарантират силния ефект на продукта. Другият компонент в съдържанието на продукта е представен от 4% терпени от сорта Golden Pineapple. Може би вече сами се досещате, че този сорт има лек и приятен аромат на ананас, което допринася за положителното изживяване при употребата на продукта.

Golden Pineapple 96% HHCP Cannapuff, 1МЛ е еднократно вейп устройство, което предлага лесен и достъпен начин за прием на канабиноиди по всяко време на деня. Чрез употребата на еднократния вейп може да следите вашата дневна доза, с ко  ято да задоволите личните си нужди и предпочитания.

Какво е HHCP и какъв е ефекта

Това е изкуствено създаден канабиноид, който наподобява по структура и ефект HHC. От това заключение можем да кажем, че HHCP също има психоактивно действие, което се изразява в релаксация за тялото и опиянения за мозъка.

Поради скорошното му откритие действието на HHCP все още се изследва. Много данни сочат, че този канабиноид въпреки синтетичния си произход, също може да има благоприятно влияние за подобряване на качеството на съня.

Golden Pineapple – какво е специалното на този сорт

Сортът представлява хибридна кръстоска между Golden Goat и Pineapple Kush, чието действие се изразява в креативен и ободряващ ефект. Golden Pineapple осигурява ароматно бягство от стреса и тревожността и може да се приеме като ефективен лек за симптомите на депресия.

Сортът има приятен кисел вкус и аромат, който напомнят на зреещ ананас. Щамът е подходящ за консумация през деня, защото действието му не е свързано с отпускащ тялото ефект, а напротив стимулира енергията.

Заинтригувани ли сте от ефекта на Golden Pineapple? Може да го опитате в комбинация с новосъздадения канабиноид HHCP. Докоснете се до действието на това мощно ксъчетание чрез приема на Golden Pineapple 96% HHCP Cannapuff, 1МЛ.

Направете поръчка от CBDPro.bg. Ние доставяме на територията на цялата страна.


Напишете отзив