Hash, 20% THCP, 1Г-10Г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 27.10 лв.

Възможни вариантиПредставяме ви един продукт вдъхновен от екзотиката на Мароко, създаден за да предложи уникално изживяване. Hash, 20% THCP, 1Г е висококачествен хашиш на марката Czech CBD, която има богат опит в дистрибуцията на висококачествени продукти от канабис.

След многогодишни изследвания експертите на Czech CBD успяха да създадат хашиш обогатен с дестилат от канабиноида THCP. Това не е просто хашиш, а продукт, който ви предоставя възможността да поемете пътешествие в света на опияняващите усещания.

Комбинацията между висококачествен хашиш и THCP доставя изключително интересни усещания. Предимството на Hash, 20% THCP, 1Г е възможността за употреба под различни форми. Най-добрият начин за консумация обаче си остава свитата цигара, защото чрез пушене канабиноидните съединения достигат едноканабиноидната система най-бързо.

THCP – какво знаем за новооткрития канабиноид

По структура новооткритото съединение наподобява THC. Действието на новия канабиноид е около 30 пъти по-мощно от това на THC. Именно поради тази причина THCP  бързо печели място в сърцата на канабис любителите.

Поради силният си ефект канабиноида доставя наистина интензивни усещания. Отличително е силно еуфоричното действие, което THCP има. То се изразява в приповдигнато настроение, мозъчно опиянение и освобождаване на стреса от тялото.

Този канабиноид също има и болкоуспокояващ ефект, което го прави подходящ а употреба при хронична болка. Много от потребителите твърдят, че THCP има благоприятен ефект върху качеството на съня и също помага за облекчаване на тревожни състояния.

Предимства на Hash, 20% THCP, 1Г

Продуктът се предлага в удобна опаковка от 1 грам, което го прави лесен за употреба и дозиране. Hash, 20% THCP, 1Г предоставя на потребителите възможността да се насладят на традиционното действие на хашиш обогатен допълнително с високо съдържание на THCP.

Може да употребите продукта под различни форми. Изключителното предимство е, че сами определят дневната доза, която да удовлетвори вашите лични нужди и предпочитания.

Hash, 20% THCP, 1Г е създаден с внимателен подбор на съставките. Подарете си наслада за сетивата и продължително удоволствие от интензивна релаксация. Може да направите поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg и да се възползвате от специалната цена на продукта.

Ние се доверяваме на опита на експертите от Czech CBD. Техните продукти са сертифицирани и предлагат гаранция за безопасна употреба.

 

Напишете отзив