Хашиш Blue Widow, 60% THCP, Canapuff 1Г-10Г


  • Код на продукта: product_345
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 30.00 лв.

Възможни вариантиХашиш Blue Widow, 60% THCP, Canapuff 5Г

Докоснете се до действието на висококачествен хашиш. Опитайте Хашиш Blue Widow, 60% THCP, Canapuff 1Г.  Продуктът съдържа един от най-силните канабиноиди, които се създават по синтетичен начин и предоставят изключително мощен ефект.

Любопитни ли сте да разберете повече? Хашишът е извлечен от сорта канабис Blue Widow и обогатен с 60% дестилат от THCP. Тази уникална комбинация предоставя предимствата и ефекта на канабиноида и на сорта канабис.

По този начин може да се докоснете до интересно и интензивно действие. Най-хубавото е че, може да консумирате хашиша под различна форма и да се насладите на доза, която да удовлетвори личните ви нужди и предпочитания.

Какво е THCP – създаване и очакван ефект

THCp, или тетрахидроканабифорол, е рядък канабиноид, открит в канабиса. Той се извлича от конопените растения, но след това се обогатява в лаборатория, за да предложи по-мощен и интензивен ефект от този на THC.

Този канабиноид се характеризира с изключителната си способност да се свързва силно с рецепторите на ендоканабиноидната система в човешкото тяло. Това е системата, която отговаря за осигуряването на баланс между психическото и физическото състояние.

THCP също допринася за постигането на този баланс след като достигне до рецепторите на ендоканабиноидната система. Ефектът му се изразява в силно психоактивно действие, приятно отпускане на тялото и чувство за еуфория.

Формулата на THCP използвана зa създаването на Хашиш Blue Widow, 60% THCP, Canapuff 1Г предлага мощен ефект и подпомага подобряването на цялостното благосъстояние.

Каква е ролята на сорта Blue Widow

Продуктът, който ви предлагаме представлява хибридна смес, която има свежи плодови и билкови аромати с преобладаващи нотки на боровинка и ягода, допълнени от фини нюанси на дъвка. Тази комбинация от аромати предоставя изключително приятно изживяване по време на консумация на продукта.

Хашишът от сорта Blue Widow  обогатен с 60% дестилат от THCP предлага успокояващ и релаксиращ ефект, идеален за моменти на отдих или като допълнение към вечерна почивка или сутрешна медитация, а лекият му и ефирен профил ще зарадва любителите на естествени аромати и вкусове.

Хашиш Blue Widow, 60% THCP, Canapuff 1Г е висококачествен продукт, който може да поръчате от онлайн магазина на CBDPro.bg. Подарете си моменти на блажено телесно отпускане и силна мозъчна еуфория с приятен вкус и аромат.

Напишете отзив