Желирани THCP Червеи, Череша, 10 броя, 50 МГ


  • Наличност: 2-3 дни
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 45.60 лв.Представяме ви един от най-интересните и вкусни начин, чрез които може да се отдадете на мощно канабиноидно дейтвие. Желирани Червеи - Череша, THCP, 50 МГ, 10 броя предлагат лесен и вкусен прием на канабиноиди. Поканете ефорията и доброто настроение в деня си само с консумацията на едно червейче със съдържание на THCP.

Това сладко изкушение предлага оптимална доза THCP от 50 мг, която се съдържа във всяко едно червейче. Продукта има съдържание от 10 желирани червея, които са подходящи за консумация в продължение на 10 дни.

Желираните червеи са забавни, вкусни и определено ще ви дадат възможност да се отпуснете и почувствате невероятно. Върнете се към детството, но си подарете усещане за възрастни с консумацията на Желирани Червеи - Череша, THCP, 50 МГ, 10 броя.

Тези любими желирани продукти ще зарадват небцето ви и ще възбудят сетивата ви, за да ги подготвят за мощното действие на THCP.

Какъв ефект може да очаквате от консумацията на THCP

Желираните сладки изкушения, които ви представихме имат мощно психоактивно действие, което се дължи на съдържанието на THCP. Това е новооткрит канабиноид, създаден лабораторно през 2019 г. по подобие на THC.

Eфектите на THCP са около 30 пъти по-мощни и дълготрайни от тези на THC. Консумацията на новия канабиноид води до по-ефективни и интензивни усещания, което го прави идеален за всеки, който търси по-мощно канабиноидно действие. Главозамайващият ефект на THCP започва след като молекулите на съединението се свържат с рецепторите на ендоканабиноидната система.

Употребата на THCP води до приятно чувство за опиянение, еуфория, физическа релаксация и приповдигнато настроение. Канабиноидът е идеален при силен стрес, безпокойство и напрежение, защото успокоява и релаксира ума и тялото по бърз и ефективен начин.

С неустоим вкус на зряла череша

Поканете лятото по-рано във вашия живот като опитате Желирани Червеи - Череша, THCP, 50 МГ, 10 броя. Свежият вкус на зряла череша ще ви напомни за вкуса на лятото и ще направи канабиноидното ви изживяване още по-приятно. Изкушете сетивата си и си позволете да се насладите на вкуса и на ефекта от THCP.

Направете поръчка от CBDPro.bg и се насладете на най-вкусния начин за консумация на канабиноиди.

 

Напишете отзив