Vanilia Sky Euphoria, Canapuff, 50% THCPO, 1Г-10Г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 26.70 лв.

Възможни вариантиТърсите ли цветове от различни сортове канабис, с които да се докоснете до ефекта на мощни канабиноиди? Представяме ви Vanilla Sky Euphoria 50% THCPO, Canapuff, 1Г-10Г – продукт, който съдържа цветове от технически коноп. С неговата консумация може да изпитате ефектите на новото канабиноидно съединение THCPO.

В съдържанието на продукта се съдържа усъвършенстваната версия на THCP – THCPO. Това ново канабиноидно съединение предлага подсилени ефекти на THCP. С Vanilla Sky Euphoria 50% THCPO, Canapuff, 1Г-10Г може сами да прецените дозата от цветовете, която да употребите.

Комбинацията от мощни ефекти и вкусово-ароматни качества, благодарение на терпентините от сорта канабис Vanilla Sky Euphoria, правят изживяването от консумацията на тези конопени цветя още по-приятно.

Тези продукти са любимите на канабис ентусиастите с по-голям опит, които предпочитат сами да свиват цигарите си. В нашето портфолио ще намерите и други продукти, които предлагат цветове от различни сортове канабис.

Какви са ефектите на THCPO

THCPO е усъвършенствана версия на ТHCP и предлага обогатен канабиноиден ефект. Съединението е създадено по синтетичен начин, което допринася в посока за по-дълготраен ефект. Основоно действието на новия канабиноид се изразява в подобряване на настроението, повишаване на чувството на еуфория, постигане на умствена релаксация и мозъчно замъгляване.

THCPO е идеално решение за тези, които се борят със симптоми на депресия и тревожност. Консумацията на канабиноида ще ви помогне да постигнете баланс между психическото и физическото състояние. Приемът на продукти със съдържанието на THCPO ще подпомогне качеството на съня ви, което е много важно за цялостното благоприятно състояние.

Вкусните цветове на сорта Vanilla Sky Euphoria

В продукта се съдържат терпентини от сорта канабис Vanilla Sky Euphoria, които придават наситен дървесен вкус и аромат, съчетан със сладостта на ванилия и дизелови нотки за баланс на вкуса. Предлагаме ви да усетите невероятния вкус и аромат на този сорт канабис като опитате Vanilla Sky Euphoria 50% THCPO, Canapuff, 1Г-10Г.

Може да консумирате цветовете канабис под няколко форми. Вие сами избирате как да се насладите на ефекта и вкуса на този продукт. Ние ви предлагаме лесна поръчка от посочен от вас адрес от онлайн магазина на CBDPro.bg. Не губете повече време, а заявете вашата поръчка сега.

Напишете отзив