Jack Herer 15% THCP, 1г-10г


  • Наличност: 2-3 дни
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 28.70 лв.

Възможни вариантиИскате ли да се потопите в магията на канабиса? Представяме ви най-лесният начин да се докоснете до този вълшебен свят като опитате Jack Herer 15% THCP, 1г. Това е продукт, който предлага интересна комбинация от един от най-известните сортове марихуана и най-новооткрития канабиноид THCP.

Това съчетание ще ви отведе на пътешествие в света на канабиса и ползите, които предлага това растение. Любителите на марихуаната знаят колко благоприятен ефект има употребата и за регулиране на състоянията на нервната система и за постигане на добро управление на стреса.

Продуктът има 15% дестилат от THCP, което е абсолютно достатъчно да ви подари интересни психоактивни и релаксиращи действия. Това е основното, по което THCP си прилича с THC.

Jack Herer 15% THCP, 1г се предлага под формата на глава от 1 грам, което помага на потребителите да изследват пълния потенциал на продукта приемайки го по различни начини. Може да консумирате THCP в комбинация със сорта канабис Jack Herer под формата на свита цигара, като добавка за наргиле или като добавите в рецепта за кекс.

Какво прави сортът Jack Herer специален

Истинските любители на канабиса добре знаят, че този сорт носи името на активиста Jack Herer, който е поддръжник на идеята за легализация на марихуаната. Сортът е направен между кръстоска от няколко други вида канабис: хибрид Haze, Northern Lights #5, Shiva Skunk, Sensi Seeds.

Това гарантира обогатеното му действие, което се изразява в ободряващ ефект, който стимулира мозъка и подобрява значително настроението. В този хибрид се съдържа 55% сатива, което е доказателство за повишаването на креативността след употребата на този сорт.

Най-характерното за Jack Herer е пикантния вкус на свеж бор, който носи освежаващо действие и подобрява стимулирането психоактивния ефект.

THCP – магията на релаксиращите преживявания

THCP предлага богата палитра от релаксиращи преживявания, които ще ви помогнат да се отпуснете в стресиращи моменти. Основният ефект на канабиноида е осигуряване на баланс между психическото и физическото състояние.

Това подпомага освобождаване на напрежението и постигане на спокойствие и уравновесеност. Някои изследвания са категорични и за болкоуспокояващия ефект на THCP при хронични заболявания, мускулни схващания и спазми.

Ако искате да изследвате света на THCP ви предлагаме да направите поръчка на Jack Herer 15% THCP, 1г от онлайн магазина на CBDPro.bg.


Напишете отзив