Jack Herer, HHC-P 15% + HHC 80%, Пълнител за Вейп 1 мл


  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 59.99 лв.

Възможни вариантиПредставяме ви един уникален продукт, който ви кани на пътешествие в света на мощните еуфорични усещания. Запознайте се с Jack Herer, HHC-P 15% + HHC 80%, Пълнител за Вейп 1 мл. Продуктът ви предлага изключително приятно изживяване, което се дължи на наличието на HHC, HHCP и терпени извлечени от сорта канабис Jack Herer.

Тези две мощни съединения ви доставят палитра от вълнуващи усещания и приятно мозъчно опиянение. Ако искате да си подарите блажени моменти на релаксация или стимул за творческо изразяване докоснете се до ефекта на този пълнител за вейп.

Продуктът се добавя към налично вейп устройство, което има възможност за презареждане. По този начин може да следите вашата дневна доза от канабиноиди и да приемате толкова, колкото се нуждаете, за да задоволите индивидуалните си предпочитания.

Любопитни ли сте вече какво е очакваното действие от употребата на HHC и HHCP? Следва да ви запознаем с мощните ефекти на комбинацията от тези два мощни канабиноида.

Какъв е ефектa на HHC и HHCP – какво да очаквате

HHC е един от тези канабиноиди, който се добива от конопените растения, но преди да достигне до любителите на канабис, молекулата на съединението се подсилва. Ефектът на HHC се определя като в пъти по-мощен от този на THC.

Действието му главно се изразява в мозъчно опиянение, облекчение на болката, успокоение на нервната система и приятно релаксиращо усещане за тялото. В течността на пълнителя за вейп се съдържа 80% HHC.

HHCP е наскоро създаден канабиноид, който по структура и действие наподобява HHC. Изследванията отчитат, че действието на HHCP е много по-силно от това на HHC. Новосъздаденият канабиноид подсилва усещането за еуфория и спомага за релаксацията на тялото.

Комбинацията между двете съединения доставя мощно еуфорично усещане и подпомага освобождаването на стреса. Течността е обогатена с приятния вкус и аромат на сорта канабис Jack Herer.

Заявете вашата поръчка от CBDPro.bg

Нашето портфолио е предлага необятен избор от продукти, които съдържат канабиноиди, които доставят важни ползи. Jack Herer, HHC-P 15% + HHC 80%, Пълнител за Вейп 1 мл е едно от най-новите попълнения в нашия асортимент.

Докоснете се до усещанията, които този продукт носи като направите поръчка от нашия онлайн магазин.

 

 


Напишете отзив