Локум с масло от канабис


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 16.00 лв.Опитайте едно сладко изкушение обогатено с екстракт от растението коноп. Представяме ви Локум с масло от канабис – най-вкусният начин да се докоснете до ползите на канабис. Този продукт е създаден специално за български пазар, за да удовлетвори специфичните вкусове на всички, които обичта да се награждават с нещо сладко и полезно.

Локумът е добре известен десерт, който е част от нашата култура. Това сладко изкушение е известно със своята мека текстура, която понякога е смесена със сушени плодове. Добавянето на масло от канабис придава на този класически сладкиш допълнително вкус и други полезни качества.

Маслото от канабис се извлича от растението коноп и основни съдържа канабидиол, който за разлика от другите вещества в конопа не се характеризира с психоактивно действие.

Потопете се в нежния вкус и ползите от Локум с масло от канабис

Локумът със съдържание на масло от канабис има приятен вкус на ванилия и аромат на мастик. Това лакомство ще ви донесе не само наслада за небцето, но и много ползи, които се дължат на съдържанието на маслото от коноп.

Канабиноидите са известни със своите благоприятни свойства за управление на стреса и напрежението. Маслото от коноп е известен антиоксидант, който помага на тялото да се пречисти от свободните радикали.

По този начин може да облекчите симптомите на тревожност и депресия, които често може да са в следствие от натоварен начин на живот. Това е един уникален начин да си подарите вкусно преживяване, което да ви достави много ползи за постигане на баланс между психическото и физическото състояние.

Локумът с масло от канабис съдържа внимателно подбрани съставки, които създадат не само вкусен, но и полезен десерт, подходящ за тези, които ценят сладките изкушения и същевременно търсят потенциалните ползи от CBD.

Поръчайте CBD десерти от CBDPro.bg

В асортимента на нашия онлайн магазин ще намерите много сладки изкушения със съдържание на CBD. Запознайте се с тях и изберете тези, които отговарят на вашите предпочитания. Продуктите, които предлагаме са лесен и приятен начин да си набавите всички ползи, които канабидиолът има и да подкрепите равновесието между психика и тяло.

Ние доставяме до всяка точка на страната. Направете поръчка и се насладете на нашите уникални продукти.

 


Напишете отзив