OG Kush, 5% THCP, Еднократен, 1 МЛ


  • Код на продукта: product_275
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 62.00 лв.Знаете ли, че някои канабиноиди, които се съдържат в канабиса са легални за употреба? В нашия онлайн магазин ви предлагаме богато портфолио от продукти със съдържание на CBD, които са легални за употреба от лица над 18 години.

Много хора не са запознати с разликата между различните канабиноиди и техните психотропни действия. Продуктът OG Kush, 5% THCP, Еднократен, 1 МЛ, който ви представяме в комбинация между THCP и CBD. Двете вещества се извличат от растението канабис, но влияят по различен начин на човешкия организъм.

Веществото THCP има подобен ефект на THC (тетрагидроканабинол), който е известен с психоактивните си свойства и един от основните активни съставки в канабиса. В еднократния вейп, който ви предлагаме се съдържат само 5% от THCP, което не причинява силни психоактивни ефекти. Това означава, че употребата му има леко и успокояващо действие, което не води до параноя и тревожност.

Другата съставка, която се съдържа в 95% от съдържанието на продукта е CBD. Това е канабидиол с който влияе върху определени рецептори в нашия мозък, наречени ендоканабиноидни. Веществото има болкоуспокояващо и релаксиращо действие и помага на организма да се балансира и да се освободи от стреса.

Освен за забавление, може да използвате OG Kush, 5% THCP, Еднократен, 1 МЛ и в моменти, когато се чувствате напрегнати и стресирани.

OG Kush 5% THCP – пикантен вкус и цитрусов аромат

OG Kush е сорт канабис, който произхожда от Chemdawg, Lemon Thai и Pakistan Kush. Това е доказателство за интересния пикантен вкус, който ще ви донесе леко изтръпващо усещане. Съдържанието на този хибрид представлява 75% индика и 25% сатива.

Този продукт има приятен аромат, който представлява комбинация от цитрусови плодове и бор. Това възбужда сетивата, който трудно могат да се наситят на тръпчивия вкус на OG Kush 5% THCP.

Усещането от употребата на този еднократен вейп е леко и приятно. Подходящ е за използване през втората част на деня, когато всеки има нужда да разпусне от отговорностите на ежедневието. Всеки има нужда да балансира тялото и ума си, а използването на OG Kush 5% THCP е начин, по който това може да стане с минимални усилия.

Направете поръчка от CBDPro.bg и сами ще се убедите в блаженото действие от употребата на продукти със съдържание на CBD.


Напишете отзив