Prerolls Berry Gelato THCP 55%, 2Г


  • Код на продукта: product_330
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 24.00 лв.Представяме ви уникална комбинация между новооткрит канабиноид и специален сорт канабис. Запознайте се с Prerolls Berry Gelato THCP 55%, 2Г – продукт, който предлага несравнимо преживяване със завладяващия аромат на боровинки и изискания вкус на италиански сладолед.

Във всяка предварително свита цигара се съдържа 55% дестилат от THCP. Това подсказва за психоактивния ефект на продукта, което е подкрепено и от ефекта на сорта Berry Gelato.

Комбинацията между канабиноида и специалния щам канабис създава уникален баланс между психоактивно действие и вкусови усещания. Ето това прави Prerolls Berry Gelato THCP 55%, 2Г предпочитан от много клиенти на CBDPro.bg

Защо ви препоръчваме този продукт

Предварително свитите цигари са един от най-добрите начини да се докоснете до ефекта на канабиноидите, защото чрез пушене молекулите на съединенията достигат по-бързо до едноканабиноидната система.

Именно тази система отговаря за баланса на между психическото и физическото състояние. THCP се свързва с нея и създава еуфорично усещане, което допринася за повдигане на настроението, по-лесното справяне със стреса и физическото отпускане.

Доказано е, че THCP има над 30 пъти по-мощен ефект в сравнение с този на THC. При пушенето на предварително свитите цигари с THCP може да очаквате да настъпи силно мозъчно опиянение, което ще ви помогне да се отпуснете и дори ще подобри качеството на съня ви.

Насладете се на вкуса на Berry Gelato

Предварително свитите цигари съдържат коноп от сорта Berry Gelato, който е доминираща индика. Това е мощен щам, който предизвиква психеделични ефекти и релаксиращо усещане за тялото. Berry Gelato се отличава с ароматни плодови вкусове, обогатени със земни нотки.

Не случайно много от любителите на канабиса го предпочитат, защото консумацията му доставя мощни усещания с приятен вкус. Berry Gelato има високо съдържание на THC около 21%, което го прави подходящ за опитни потребители на конопа.

Изберете от продуктите на CBDPro.bg

Нашият онлайн магазин представлява необятна вселена на висококачествени продукти, с които да се докоснете до най-силните ефекти доставени от канабиноидите.

Prerolls Berry Gelato THCP 55%, 2Г предоставя лесен начин да си подарите мощни усещани и приятен начин за освобождаване на стреса. Може да поръчате от нашия онлайн магазин и да очаквате доставка до посочен от вас адрес в най-скоро време.

 

Напишете отзив