Prerolls Blueberry Haze THCP 55%, 2Г


  • Код на продукта: product_331
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 24.00 лв.Prerolls Blueberry Haze THCP 55%, 2Г е интересна комбинация между специален сорт канабис и канабиноид от ново поколение, която се предлага под формата на предварително свита цигара. Това е един от най-добрите начини да се докоснете до ефекта на подобрен продукт, защото чрез пушене канабиноидите достигат по-бързо до рецепторите на едноканабиноидната система.

Специално Prerolls Blueberry Haze THCP 55%, 2Г съдържа хибридния щам Blueberry Haze, който се отличава с нежен и освежаващ вкус и дестилат от THCP. Продуктът ви предоставя възможност да се докоснете до ефекта на новооткрит канабиноид с изключително мощен ефект.

Любопитни ли сте какво се усещането, което THCP доставя? В следващите редове само ще ви загатнем за състоянията, които канабиноида провокира, а за да се докоснете до тях трябва да изпробвате.

THCP – 33 пъти по-мощен ефект от THC

Новооткритото съединение наподобява структурата на THC, но ефектът му е до 33 пъти по-интензивен. Впечатлихте ли се вече? Действието на THCP започва след като молекулите на съединението достигнат до рецепторите на едноканабиноидната система, която отговаря за баланса в организма.

В резултат на това употребяващите продукти със съдържание на THCP усещат приятно физическо отпускане и релаксация на тялото. Това е от изключително значение за освобождаването на стреса и напрежението.

Най-отличителното за действието на THCP е силния психоактивен ефект, който се изразява в еуфорично усещане и приятно мозъчно опиянение. Употребата на Prerolls Blueberry Haze THCP 55%, 2Г гарантира значително подобряване на настроението, физическо отпускане и по-качествен и дълбок сън.

Blueberry Haze – врата към страната на сънищата

Този хибриден сорт канабис е препоръчителен за подобряване на качеството на съня и често се употребява от хора, които страдат от безсъние. Щамът е кръстоска между Blueberry и Haze и се отличава със своя сладък вкус на синя боровинка и освежаващ аромат. Ефектът му се изразява в еуфорично опиянение и в комбинация с THCP може да предизвика силно мозъчно замъгляване и желание за сън.

Ние от CBDPro.bg вече се докоснахме до ефекта на Prerolls Blueberry Haze THCP 55%, 2Г. Сега е ваш ред. Направете отстъпка от нашия онлайн магазин и се възползвайте от специалните оферти, които предлагаме. Гарантираме бърза и надеждна доставка на територията на цялата страна.

Напишете отзив