Prerolls Forbidden Fruit, 5 % THCP, 1,5Г


  • Наличност: 2-3 дни
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 18.40 лв.Потопете се в уникалния свят на канабиноидите с Prerolls Forbidden Fruit, 5 % THCP, 1,5Г. Продуктът представлява предварително свита цигара със съдържание на THCP. Ефектът на канабиноида е обогатен с екстракт от ароматния сорт канабис Forbidden Fruit.

Тази уникална комбинация прави продукта един от най-предпочитаните начини за употреба на THCP. Предварително свитите цигари предоставят лесен начин, по който да се докоснете до ефекта на канабиноидите.

Употребата на THCP чрез пушене гарантира почти мигновен ефект, който се усеща като приятно отпускане на тялото. Ако все още не сте се докоснали до действието на канабиноидите от ново поколение ви препоръчваме да го направите с употребата на Prerolls Forbidden Fruit, 5 % THCP, 1,5Г.

ТHCP – структура и ефект на канабиноид от най-ново поколение

Навярно това съединение не ви е толкова познато, колкото THC. Структурно двете съединения се различават по наличието на по-голям брой атоми на въглерод и водород в молекулата на THCP. Това гарантира и по-мощният ефект на THCP и по-силното въздействие на съединението върху рецепторите на едноканабиноидната система.

Основно очакването действие на THCP се характеризира с психоактивен ефект, който причинява еуфория, отпускане на мускулите и приятно мозъчно замайване.

Специално обогатен с екстракт от Forbidden Fruit

В предварително свитите цигари се съдържа екстракт от ароматния сорт канабис Forbidden Fruit. Той допринася за лекия и приятен вкус при употреба на предварително свитите цигари, което помага за по-доброто цялостно изживяване.

Сортът е хибридно създаден и се отличава с прекрасен терпенов профил, смесица от сладки черешови нотки и нежните вкусове на бор, манго и маракуя.

Forbidden Fruit е сорт индика, което подсказва за действието му за осигуряване на приятна физическа релаксация и мозъчно опиянение. Сортът се препоръчва за употреба с цел отпускане на тялото след физическо натоварване и освобождаване на стреса.

CBDPro.bg – вашият помощник в избора на канабиноиди

Ние ви предлагаме богато портфолио от продукти, които съдържат естествени природни съставки, чиято цел е да ви достави приятни физически усещания и психическа подкрепа. Канабиноидите имат редица уникални свойства, а един от най-лесните начини да се докоснете до тях е чрез употребата на предварително свити цигари.

Препоръчваме ви Prerolls Forbidden Fruit, 5 % THCP, 1,5Г – нежна комбинация между ароматния сорт канабис Forbidden Fruit и дестилат 5% THCP. 

Напишете отзив