Prerolls Fruity Pebbles, 5 % THCP, 1,5Г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 18.40 лв.Специално за най-големите изследователи на канабиноидната Вселена представяме най-новото попълнение в нашето портфолио. Prerolls Fruity Pebbles, 5 % THCP, 1,5Г представлява предварително свити цигари, в които се съдържа екстракт от сорта Fruity Pebbles обогатен с молекули на канабиноиди от ново поколение.

Става въпрос за THCP – съединение, което се извлича от канабиса и много наподобява THC по структура и действие. Любопитни ли сте да разберете още за този уникален продукт и неговия ефект?

Докоснете се до мощния ефект на THCP

THCP е един от новооткритите канабиноиди, които на практика се извличат от канабиса, но получаването им в лаборатории е много по-лесно. Структурата на веществото наподобява THC, което подсказва и за сходство е ефекта на двете съединения.

Тук е моментът за изненада. Доказано е , че новото вещество THCP има до 33 пъти по-мощно въздействие в сравнение с THC.

Ефектът се изразява в свързване на THCP с рецепторите на едноканабиноидната система, която отговаря за постигането на баланс между важни процеси в тялото. Усещанията, които съпровождат употребата на THCP се изразява в приятно еуфорично състояние, при което физическото напрежение напуска тялото, а мозъкът навлиза в леко опияняващо състояние.

Употребата на новооткрития канабиноид може да се случи,ч рез много продукти, които ще намерите в онлайн магазина на CBDPro.bg. Най-бързо и силно може да се докоснете до ефекта на THCP, чрез предварително свити цигари. При пушене канабиноидите достигат много бързо до едноканабиноидната система.

Насладете се на тропичния вкус на Fruity Pebbles

Това, което отличава Prerolls Fruity Pebbles, 5 % THCP, 1,5Г от другите предварително свити цигари е приятния аромат и вкус на тропични свежи плодове. Уникалните ароматни нотки се дължат на екстракта от сорта Fruity Pebbles, който се характеризира със свеж терпенов профил.

Сортът е хибрид, чийто ефект ще ви потопи в силно еуфорично състояние, което моментално ще ви извади от тревожните мисли и ще ви помогне да освободите напрежението. Fruity Pebbles предлага специална подкрепа за справяне със стреса от напрежението и безсънните нощи.

Впечатлихте ли се вече от действието на Prerolls Fruity Pebbles, 5 % THCP, 1,5Г? Предлагаме да не се колебайте повече, а да направите поръчка на предварително свитите цигари от нашия онлайн магазин, където се предлагат на специална цена.

 

Напишете отзив