Prerolls Grape Ape, 5 % THCP, 1,5Г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 18.40 лв.Prerolls Fruity Pebbles, 5 % THCP, 1,5Г е едно от изключителните предложения в нашата гама от продукти, предназначени специално за почитателите на ефекта на канабиноидите. Предварително свитите цигари са най-ефективния начин, по който канабиноидите достигат до едноканабиноидната система.

Това означава, че ефектът от употребата на продукта е почти мигновен. Само след първите няколко дръпки ще усетите как напрежението започва да напуска тялото ви, а вместо него се настанява приятно отпуснато усещане.

Приятното действие, което описахме е само част от ефекта на THCP. Именно на този новооткрит канабиноид се дължи ефекта на Prerolls Grape Ape, 5 % THCP, 1,5Г. А какво още може да очаквате? Следва да ви разкажем повече за структурата и действието на THCP.

Отдайте се на мощния ефект на THCP

Знаем, че най-големите канабис ентусиасти добре знаят, че THCP наподобява по структура THC, но ефектът на новооткритото съединение е много по-мощен. За да бъдем точни, доказано е, че THCP има 33 пъти по-силен ефект от този на THC.

Това директно изстрелва новия канабиноид в сърцата на най-верните почитатели на ефекта на THC. Действието на съединението започва след като молекулите на THCP достигнат до рецепторите на едноканабиноидната система.

Ефектът се изразява в приятно усещане за физическо отпускане и силно мозъчно опиянение. Много потребители на канабиноида споделят за силно приповдигнато настроение, което им помага да се освободят от напрежението и да погледнат живота от забавната страна.

Grape Ape – за още по-безгрижно усещане

Действието на THCP е обогатено с екстракт от сорта канабис Grape Ape. Това е щам индика, чийто ефект се изразява в подсилване на усещането за отпускане напрежението до напълно безгрижно усещане.

Освен физически, освобождаването на стреса и напрежението се усеща и психически. Еуфоричното състояние се изразява и в забавяне на когнитивните функции и мозъчно замъгляване.

Сортът допринася за удоволствието от употребата на Prerolls Grape Ape, 5 % THCP, 1,5Г благодарение на своя приятен вкус и аромат на грозде.

Събудихме ли любопитството ви? Много лесно може да се потопите в нежните и приятни усещания, които ви описахме.

Направете поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg. При нас ще намерите интересни продукти, с които да се докоснете до мощния ефект на канабиноиди от ново поколение.

 

Напишете отзив