Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г


  • Наличност: 2-3 дни
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 18.40 лв.Търсите ли лесен начин да се докоснете до действието на канабиноиди от ново поколение обогатени с екстракт от ароматен сорт канабис? Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г е уникален продукт под формата на предварително свити цигари, в които се съдържат мощни канабиноиди.

Чували ли сте за THCP? А докосвали ли сте се вече до действието на този новооткрит канабиноид? Ако отговорът е не, то какво още чакате? Време е да се потопите във Вселената на най-мощните съединение извлечени от специални сортове канабис.

Какво е действието на Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г

Ще ви загатнем леко какво може да очаквате при употребата на предварително свитите цигари. Продуктът, който ви представяме съдържа канабис от сорта Ice Cream Cake и дестилат 5% THCP. Съединението е открито само преди няколко години, а вече има положителна репутация сред любителите на канабиноидите.

По структура и ефект наподобява THC, но има изследвания, които доказват, че ефект на новооткритото съединение е до 33 пъти по-силен. Събудихме ли вече вашето любопитство?

Действието на съединението започва след като молекулите достигнат до рецепторите на едноканабиноидната система. След като това се случи моментално ще усетите как тялото ви се отпуска и напрежението се освобождава.

Физическия ефект в придружен с еуфорично усещане и приповдигнато настроение. THCP, подобно на THC се характеризира с психоакетивен ефект, който води до мозъчно опиянение и забавяне на когнитивните функции.

Насладете се на ваниловия вкус на Ice Cream Cake

Специалните сортове канабис, които се съдържат в предварително свитите цигари правят всеки продукт уникален. В Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г се съдържа екстракт от ароматния сорт Ice Cream Cake.

Това е хибриден щам индика, чийто ефект помага ума и тялото да отпусната насъбралото се напрежение. Действието на сорта е много подходящо за подобряване на качеството на съня и борба с депресивни и тревожни състояния.

Само няколко дръпки преди сън ще ви помогнат да заспите много по-бързо и дълбоко.

Ако се нуждаете точно от такава подкрепа, направете поръчка на Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г от онлайн магазина на CBDPro.bg. Ние гарантираме бърза и надеждна доставка на територията на цялата страна.

Напишете отзив