Prerolls Northern Lights, 2% HHCP, 1.5Г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 18.40 лв.Докоснете се до наситените вкусове и силните ефекти на канабиноиди от най-ново поколение. Опитайте Prerolls Northern Lights, 2% HHCP, 1.5Г. Този продукт предлага лесна и приятна употреба на известен сорт канабис обогатен с HHCP под формата на предварително свита цигара.

Специално за любителите на марихуаната, които обичат да експериментират и да опитват нови сортове сме подготвили богато портфолио от подобни на този продукти. Тези предварително свити джойнотве ви доставят силният ефект на канабиноида HHCP и различни вкусови удоволствия, благодарение на съдържащите терпените извлечени от различни щамове канабис.

Комбинацията между сортът Northern Lights и канабиноида HHCP има силен ефект, който се изразява в психостимулиращо действие. Това се дължи на 2% дестилат от канабиноида, които са добавени към цветовете на Northern Lights.

HHCP – съединение от най-ново поколение

Някои от вас може и да са чували за HHCP, но няма да се учудим ако повечето не са запознати с този канабиноид. HHCP за разлика от други съединение като CBD и THC не се извлича от растението канабис, а се създава по изкуствен начин в лаборатория, чрез хидрогениране на THCp.

Новосъздаденият канабиноид е сходен по структура и ефект на HHC, от което можем да определим действието му като причиняващо силно мозъчно опиянение. И двете съединения спадат към канабиноидите със психоактивен ефект, което ги определя поставя в едно семейство с THC.

Запознайте се със сорта канабис Northern Lights

Хибридния щам Northern Lights е представител на групата от сортове индика. Създаден е от кръстосване на афганистанска и тайландска марихуана. Действието на Northern Lights се изразява в силни еуфорични ефекти, които обземат трайно цялото тяло, отпускат мускулите и успокояват ума.

Сортът има остър сладникав и пикантен ароматен профил. Много хора избират Northern Lights поради свойствата му да успокоява симптоми на състояния на тревожност и депресия. Това е един от най-популярните щамове канабис на всички време и със сигурност трябва да се докоснете до неговия вкус и ефект.

Ако все още не сте опитали действието на този сорт е време да поръчате Prerolls Northern Lights, 2% HHCP, 1.5Г от онлайн магазина на CBDPro.bg. Предлагаме този продукт на изключително достъпна за пазарна цена. Ние доставяме нашите уникални предварително свити цигари на територията на цялата страна.


Напишете отзив