Prerolls Pineapple Express, 2% HHCP, 1.5Г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 18.40 лв.Представяме ви един много интересен продукт, който е част от серията с предварително свити цигари със съдържание на различни сортове канабис. Prerolls Pineapple Express, 2% HHCP, 1.5Г е уникален начин да се докоснете до действието на канабиноиди от ново поколение.

Продуктът съдържа цветове от сорта канабис Pineapple Express, в които са добавени 2% дестилат от HHCP. Въпреки ниския процент на това съединение, то успява да допринесе със своето действие към цялостния ефект от консумацията на канабиноида.

Дори и да сте вещи в употребата на марихуана и да сте запознати с действието на повечето съединения, които се съдържат в конопените растения е напълно възможно да не сте чували за HHCP.

Причината е, че това е канабиноид, който е създаден наскоро. Точно така, това съединение е създадено в лаборатория по синтетичен начин, като по структура и ефект наподобява HHC. Поради скорошното си създаване ефектът от канабиноида все още се изследва.

Според до този момент събраните данни HHCP попада към групата на психоактивните съединения, в която са също и THC и HHC. Действието на HHCP се изразява в силно мозъчно опиянение и приятно релаксиращо телесно усещане.

Подобен ефект е предпочитан в напрегнати дни, в които се нуждаете от приятен начин, по който да отпуснете стреса.

Какво знаем за сорта Pineapple Express

Pineapple Express представлява хибриден сорт канабис, при който доминира сативата. Сортът става популярен след излизането на филма Pineapple Express през 2008 година. Щамът печели сърцата на любителите на канабиса със своя свеж аромат и силен ефект. Този сорт нанася удар по небцето ви с ярки цитрусови нотки, примесени с ананас и земен бор

Pineapple Express предизвиква дълготрайни енергийни ефекти, които можете да усетите веднага. Сортът има 18% ТHC, което гарантира, че почти веднага след употребата му ще получите силно мозъчно опиянение.

Много хора, които консумират марихуана за медицински цели избират точно този сорт поради неговото положително действие за облекчава не симптоми свързани с тревожност и депресия.

Ще намерите Prerolls Pineapple Express, 2% HHCP, 1.5Г в онлайн магазина на CBPro.bg на много достъпна цена. Доверете се на нашия експертен избор от продукти, които съдържат канабиноиди. Заявете своята поръчка от нас. Гарантираме ви бърза и надеждна доставка на територията на цялата страна.


Напишете отзив