Prerolls Purple Haze, 2% HHCP, 1.5Г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 18.40 лв.Представяме поредният интересен продукт в асортимента на CBDPro.bg, който предлага лесна и приятна употреба на канабиноиди от ново поколение. Това е Prerolls Purple Haze, 2% HHCP, 1.5Г. Името на продукта ни подсказва, че в предварително свитите цигари се съдържа цвят от сорта канабис Purple Haze обогатен с 2% дестилат от канабиноид HHCP.

Навярно сте запознати с този сорт, тъй като това е един популярен щам, който става известен от класическата песен на Джими Хендрикс от 1967 г. - Purple Haze. Тези от вас, които вече са се докоснали до вкуса и ефекта на този сатива сорт знаят, че той се изразява в силно еуфорично действие.

Като цяло това е един от сортовете с най-мощно психостимулиращо действие, което събужда креативността. Purple Haze е високо ценен от любителите на канабиса заради високоенергийната си мозъчна стимулация.

Сортът има приятен и ободряващ аромат на лавандула, което допринася за цялостното изживяване при употребата на този щам.

Какво знаем за HHCP – най-новосъздаденият канабиноид

Предполагаме, че малко хора са запознати с действието и ефекта на HHCP. Причината е, че този канабиноид е създаден изключително наскоро в лаборатория чрез хидрогениране на THCp. Това показва синтетичния произход на съединението, което за разлика от CBD и THC не се извлича от конопени растения.

Поради скорошното му създаване няма достатъчно данни, които да гарантират ефекта на HHCP. Основно информацията за действието на канабиноида идва от сходството му с HHC. Вече знаем, че HHC е съединение с психоактивно действие, което се изразява в мощно мозъчно опиянение.

В Prerolls Purple Haze, 2% HHCP, 1.5Г се съдържа само 2% дестилат от HHCP, което подсказва за по-слабия ефект от консумацията на този продукт сравнение с други предварително свити цигари, в които се съдържа по-висок процент от канабиноида.

Доверете се на експертите на CBDPro.bg

Ние предлагаме най-голямото разнообразие от продукти, които съдържат разнообразни канабиноиди и предлагат различна форма за прием. Ние подбираме всеки един артикул в нашето портфолио в голямо внимание, за да ви предоставим само доказано качествени продукти.

Доверете се на нашата експерта оценка за Prerolls Purple Haze, 2% HHCP, 1.5Г. Предварително свитите цигари са един от най-добрите начини за употреба на канабиноиди, защото доставят мигновен ефект. Заявете вашата поръчка още днес!


Напишете отзив