Prerolls Strawberry Cough, 50% HHCP, 2Г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 24.00 лв.Prerolls Strawberry Cough, 50% HHCP, 2Г предлага лесната и бърза консумация на специален сорт канабис в комбинация с канабиноиди чрез предварително свити цигари. В цигарите се съдържат 2 грама от цветовете на сорта Strawberry Cough, към които е добавен и 50% дестилат от HHCP.

Тази мощна комбинация осигурява интересен ефект, който се изразява главно в силно мозъчно опиянение и релаксиращо усещане за тялото. Основно този ефект се дължи на действието на HHCP. Ако все още не сте запознати с този канабиноид е време да ви разкажем малко повече за него.

Какво е HHCP

Представяме ви един канабиноид от най-ново поколение. HHCP е създаден съвсем наскоро чрез хидрогениране на THCp. Поради скорошното си създаване, ефектът на канабиноида все още се изследва.

Въпреки това вече са доказани някои негови качества и действия. Главно те припокриват с тези на канабиноид HHC, поради приликата между двете съединение. Знаейки това можем да кажем, че HHCP също попада в групата на психоактивните канабиноиди.

Действието му се изразява след приема на съединението и свързването му с ендоканабиноидната система. При достигането на HHCP до рецепторите на тази система почти мигновено се усеща ефектът на мощно мозъчно опиянение.

Освен забавяне на когнитивните функции, този канабиноид действа и за отпускане на тялото като доставя приятно релаксиращо усещане.

Какво знаем за сорта Strawberry Cough

Докоснете се до сладкия и свеж аромат на пресни ягоди при употребата на Prerolls Strawberry Cough, 50% HHCP, 2Г. Този отличителен вкус се дължи на съдържанието на терпени от сорта канабис Strawberry Cough. Това е мощен щам марихуана, който спада към групата сатива сортовете. Създаден е след кръстоска между Haze и Strawberry Fields.

Ефектът му се изразява в силно мозъчно опиянение, еуфорично усещане и моментално подобряване на настроението. Това прави този сорт много подходящ за напрегнати моменти в ежедневието, в които имате нужда от подкрепа.

Как се консумира Prerolls Strawberry Cough, 50% HHCP, 2Г

Продуктът се предлага под формата на предварително свити цигари, които съдържат 2 грама цветове от сорта Strawberry Cough. Свитите джойтове предлагат много лесен прием на палитра от съединения и канабиноиди, които се съдържат в сорта.

Ако нямате търпение да се докоснете до всички тези усещания, не губете време, а поръчайте Prerolls Strawberry Cough, 50% HHCP, 2Г от CBDPro.bg.


Напишете отзив