Prerolls Strawnana, 50% HHCP, 2Г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 24.00 лв.Осигурете си изключителните ползи на канабиноидите с консумацията на на Prerolls Strawnana, 50% HHCP, 2Г. Продуктът се предлага под формата на предварително свити цигари, които съдържат 2 грама екстракт от сорта канабис Strawnana обогатен с 50% дестилат от канабиноида HHCP.

Това съчетание предлага уникалните действия на индустриалния коноп и съединенията, които се съдържат в него. Предварително свитите цигари са подходящ начин за прием на канабиноиди за всеки, който се наслаждава на пушенето на различни сортове канабис.

Интересното на този продукт е съдържанието на най-новосъздадения канабиноид – HHCP. Това съединение не се извлича от конопените растения както CBD или THC, а се създава по синтетичен начин в лаборатория.

По структура и действие новия канабиноид наподобява HHC, което ни подсказва, че той спада към групата на психоактивните съединения. Действието на HHCP се изразява след свързване на канабиноида с рецепторите на ендоканабиноидната система.

Това е системата, която отговаря за постигане на баланс между психическото и физическото състояние. След употреба на Prerolls Strawnana, 50% HHCP, 2Г канабиноидите в предварително свития джойнт достигат до ендоканабиноидната система и доставят приятно релаксиращо чувство за тялото и мощно мозъчно опиянение.

Докоснете се до уникалния вкус на Strawnana

Този сорт канабис представлява комбинация между два други сорта с интересни вкусови характеристики. Това са Crockett's Banana Kush и фенотипа "Strawberry" на Bubble Gum. Името на новия щам идва от двата основни вкуса, които той има – банан и ягода.

Strawnana попада в групата на сортовете индика и също така има високо съдържание на THC. Ефектът, койот употребата на този сорт предизвиква се изразява в доставянето на спокойствие и щастие и изостряне на креативността.

Този сорт е подходящ за консумация в моменти, в които се чувствате унили или меланхолични, защото моментално ще подобри настроението ви.

Prerolls Strawnana, 50% HHCP, 2Г – предимства на продукта

Предварително свитите цигари улесняват употребата на канабиноидите и терпените извлечени от различни сортове канабис. Покупката на този продукт ще ви спести време в подготовката на конопените цветове и свиването на джойнт.

Друго отличително качество на Prerolls Strawnana, 50% HHCP, 2Г е високото съдържание на психоактивни канабиноиди, което е предимство за всеки, който търси ефекта на силното мозъчно опиянение.

Заинтригувани ли сте вече от този продукт? Не се колебайте, а заявете вашата поръчка в онлайн магазина на CBDPro.bg.

 


Напишете отзив