Raspberry Space Race, Пълнител 10% HHCP, 1 МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 60.00 лв.

Възможни вариантиЗаредете вашето вейп устройство с Raspberry Space Race, Пълнител 10% HHCP, 1 МЛ. Това е продукт от специалната колекция с пълнители, които съдържат HHCP. В нашия онлайн магазин – CBDPro.bg ще намерите още изкушаващи предложения на пълнители, които съдържат екстракт от различни сортове канабис и предлагат екзотични вкусове и аромати.

Пълнителят, който ви предлагаме съдържа най-ново поколение канабиноиди. HHCP е наскоро открито съединение, което дава на любителите на канабиса множество възможности да се докоснат до богата палитра от ефекти.

Какво се знае за HHCP и неговото действие

Този канабиноид се характеризира с мощно психоактивно действие, което наподобява еуфоричния ефект на THCP. HHCP е специален дестилат, който е направен по изкуствен начин в лаборатория и представлява синтетичен канабиноид.

За неговото създаване е използвана молекула на HHC, която преминава през няколко процеса на трансформация. Действието на този нов канабиноид все още се изследва, но повечето проучвания сочат, че HHCP предлага комбинация от ефекти на HHC и THCP.

Основно ефекта от употребата на HHCP се изразява в интензивно чувство на релаксация, намаляване на стреса и тревожността натрупани в ежедневието, подобрен апетит, еуфория и по-добро настроение.

Всички тези действия имат положително влияние върху депресивни състояния. Продуктите със съдържание на HHCP успешно могат да помогнат в посока подобряване на менталното здраве.

Докоснете се до вкуса и ефекта на Raspberry Space Race

Raspberry Space Race е хибриден сорт канабис, който има приятен и освежаващ малинов аромат. Това го прави предпочитан за любителите на канабис, които предпочитат плодовия вкус пред пикантния дизелов профил.

Този сорт е също много известно средство за справяне с тревожността и депресията, защото употребата му моментално повдига настроението и води до приятни чувство на отпускане както на тялото така и на психиката.

Точно поради тези свои характеристики, Raspberry Space Race е много подходящ сорт за създаване на комбинация с HHCP. Действията на сорта и на синтетичния канабиноид се препокриват, което ги прави подходящи съюзници в борбата с депресията и тревожността.

Изберете Raspberry Space Race, Пълнител 10% HHCP, 1 МЛ е ще останете приятно очаровани от ефекта още след първите няколко вдишвания от вейп устройството. Не се колебайте повече, а заявете вашата поръчка от нашия онлайн магазин.

 


Напишете отзив