Robotic Discoteque, 10% HHCP, Пълнител, 1 МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 60.00 лв.

Възможни вариантиПредставяме ви един продукт, който е направен от иновативна технология и високоефективни съставки. Запознайте се с Robotic Discoteque, 10% HHCP, Пълнител, 1 МЛ – най-удобният начин, по който да се докоснете до ползите на най-новооткрития канабиноид HHCP.

Възможно е за пръв път да чувате за HHCP. Това е синтезиран канабиноид, който е направен чрез хидрогениране на THCp. Това ни подсказва, че действието на HHCP наподобява това на THCp.

Основно ефектът на HHCP се изразява в свързването му с CB1 и CB2 двата основни рецептора на ендоканабиноидната система, която отговаря за баланса в организма.

Поради причината за скорошното синтезиране на този нов канабиноид все още нямаме пълна информация за целия спектър от ефекти, които HHCP предлага. Въпреки това може да намерите канабиноида в търговската мрежа, включително и в асортимента на CBDPro.bg и да се докоснете до неговия ефект.

Продуктът, който ви предлагаме има формата на пълнител, който може да се употреби след като се постави в еднократно вейп устройство. Това е най-лесният и удобен начин да употребявате канабиноиди.

В течността на пълнителя освен съдържание от HHCP има и концентрат извлечен от сорта коноп Robotic Discoteque. Следва да ви разкажем малко повече за произхода и ефекта на този сорт.

Robotic Discoteque – за най-заклетите купонджии

Този сорт канабис се отличава с бляскав вид, който наподобява диско топка. От там идва и неговото име, което също подсказва за поводите, при които се употребява този сорт. Robotic Discoteque се характеризира с психостимулиращ ефект и мощно мозъчно опиянение.

Вкусът на сорта е захаросан лайм, който има нежен ванилов дизелов послевкус. Употребата на Robotic Discoteque, 10% HHCP, Пълнител, 1 МЛ може да предизвика силно еуфорично усещане, което да ви стимулира да бъдете по-активни. Поради тази причина този сорт се употребява на партита или в дискотеки, защото кара тялото да се движи в ритъма на музиката.

Докоснете се до ефекта, който се създава от съчетанието между този сорт канабис и HHCP. Специално за най-любопитните любители на конопа предлагаме бърза и надеждна доставка на територията на цялата страна.

CBDPro.bg е мястото, където ще намерите огромно разнообразие от продукти със съдържание на канабиноиди под различна форма. Сигурни сме, че ще намерите най-подходящите за вас артикули сред много еднократни вейпове, пълнители или цели цветове.

 


Напишете отзив