Скитълс (Zkittlez), THCP Пълнител, 1 МЛ


  • Код на продукта: product_267
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 65.80 лв.

Възможни вариантиПредставяме ви Скитълс (Zkittlez), THCP Пълнител, 1 МЛ един продукт, който ще ви отвори вратите към вселената на канабиноидите с успокояващ ефект. Този пълнител е подходящ за поставяне във вейп устройство, което е един приятен и лесен начин да употребите комбинация между THCP и CBD.

Канабиноидите, които се съдържат в този продукт са извлечени от сорта Zkittlez, който е известен със своя лек и приятен вкус. В този хибрид преобладава 70% индика с вкус на микс от грозде, зелена ябълка и грейпфрут. Другата част от състава е представена от 30% сатива.

Този сорт канабис има освежаващ и приятен ефект, който помага на нервната система да се отпусне и да се балансира. В това се изразява основното действие от употребата на Скитълс (Zkittlez), THCP Пълнител, 1 МЛ.

Противно на очакванията продуктът няма психоактивен ефект, което се дължи на ниското съдържание на THCP. Това вещество прилича по структура на THC и дори може да има по-силен ефект.

Наличието му в пълнителя Скитълс е само 5%, което не предполага възбуждането на силни психоактивни действия. Останалата част от съдържанието е представена от 90% CBD.

Това е друг канабиноид, който се различава от THCP по липсата на психоактивно действие. Той не причинява еуфорични състояния, а напротив помага на нервната система да се успокои и балансира.

Последните 5% от състава на продукта са представени от натурални терпени.

Zkittles 5% TCHP Еднократен – един от най-популярните сортове канабис

Има огромно разнообразие от сортове канабис като повечето от тях са получени при смесването на два основни вида. Това е произхода и на Zkittles, който е смесица от индика с вкус от грозде, зелена ябълка и грейпфрут и сатива.

Този сорт поднася на употребяващите само най-приятните действия от канабиса. В това число не са включени силно еуфорични усещания, чувството за параноя и повишена тревожност. Ефектът от употребата на вейп с пълнител от скитълс и комбинация от THCP и CBD доставя леко успокояващо действие и помага за освобождаване на стреса и напрежението.

Насладете се на приятния вкус представен от микс от грозде, ябълка и грейпфрут. В допълнение получават нежно и отпускащо действие, което ще ви помогне да релаксирате след дълъг ден. Подарете си това удоволствие като направите поръчка от CBDPro.bg.

 


Напишете отзив