Sour Tangie, HHCP Еднократен вейп, 1МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 62.00 лв.Специално за любителите на канабиноидите представяме най-новооткритото съединение, които предлага мощен канабиноиден ефект. Това HHCP е най-лесният начин да се докоснете до действието му е да опитате Sour Tangie, HHCP Еднократен вейп, 1МЛ.

Представяме ви продукт, чрез който лесно и достъпно може да се насладите на вкуса на сорта канабис Sour Tangie и ефекта на HHCP. Тази комбинация доставя релаксиращи усещания, с които ще успеете да създадете баланс между психическото и физическото си състояние.

HHCP е синтетичен канабиноид, който е направен чрез хидрогениране на THCp. От тук можем да заключим, че това съединение спада към канабиноидите с психостимулиращ ефект. HHCP е новооткрито вещество, чието действие все още се изследва.

До сега се знае, че HHCP се свързва с рецепторите на ендоканабиноидната система и подпомага осигуряването на баланс между психическото и физическото състояние, чрез релаксиращия си ефект и действието върху забавяне на мозъчните функции.

Докоснете се до вкуса на Sour Tangie

Освен HHCP съдържанието на продукта е представено още от екстракти от един специален сорт канабис. Това е Sour Tangie – хибриден сорт направен от кръстоска между 80% сатива между East Coast Sour Diesel и Tangie.

Тази комбинация подсказва за сатива ефекта на сорта, който се изразява в повдигащо настроение, енергизиране и стимулиране на креативността. Това, което отличава сорта и печели сърцата на много любители на канабис е отличителния цитрусов вкус и аромат.

Sour Tangie, HHCP Еднократен вейп, 1МЛ – предимства на продукта

Еднократният вейп е устройство, което предлага лесен и удобен прием на канабиноиди по всяко време на деня и на всяко място. Тези устройства съдържат течност, която се нагрява, а изпаренията се поемат след това орално, от човека, който го употребява.

Съдържанието на канабиноиди в комбинация с различни сортове канабис предлага лека и приятна консумация на съединения с релаксиращ ефект. С използването на еднократен вейп много лесно може да следите дневната доза канабиноиди, която приемате и да се съобразите с вашите лични предпочитания и нужди.

В портфолиото на CBDPro.bg може да намерите изключително голямо разнообразие от еднократни вейпове със съдържание от различни канабиноиди. Разгледайте и направете поръчка на вашите любими вкусове. Ние доставяме на територията на цялата страна.


Напишете отзив