Spirit of the Woods (OG Kush), 10% HHCP Пълнител 1 МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 62.00 лв.

Възможни вариантиSpirit of the Woods (OG Kush), 10% HHCP Пълнител 1 МЛ е иновативен продукт, който предлага уникална комбинация от активни съставки и канабиноиди. Действието от употребата на този продукт представлява палитра от психоактивни и релаксиращи усещания, които опияняват мозъка и отпускат тялото.

Основно ефекта от употребата на този продукт се дължи на съставките, които се съдържат в него. Съдържанието на пълнителя е представено от новооткрития канабиноид HHCP и сорта канабис OG Kush. Тази комбинация доставя изключително интересни ефекти за организма, които ще ви представим в следващите редове.

Какъв е ефектът от употребата на Spirit of the Woods (OG Kush), 10% HHCP Пълнител 1 МЛ

Продуктът, който ви предлагаме представлява пълнител за вейп, който се поставя в устройството, за да може течността да се нагрее и да се превърне в пара, която се приема по орален начин. Това е един от най-лесните и приятни методи, чрез които може да се докоснете до действието на който и да е канабиноид.

В случая, пълнителят за вейп, който ви предлагаме съдържа новооткрит канабиноид, който се създава чрез хидрогениране на THCp. Това е HHCP – съединение, което наподобява структурата и ефекта на HHC.

Знаейки това можем да кажем, че двата канабиноида имат много сходно действие, което се изразява в психоактивен ефект и опиянение на мозъка. Тъй като този канабиноид все още се изследва няма точни данни за допълнителен ефект от неговата употреба.

За да придобиете представа за очакваното действие от консумацията на продукта трябва да разгледаме и действието на OG Kush. Това е сорт канабис, чийто екстракт също влиза в състава на течността на пълнителя.

OG Kush e уникален хибриден сорт марихуана, който има терпенов профил. Ароматът на този сорт се отличава с леки дизелови нотки в комбинация с подправки. OG Kush има високо съдържание на THC, което допринася за психоактивния ефект при консумация на сорта.

Направете поръчка от CBDPro.bg

Нашият онлайн магазин е мястото, където ще намерите изключително разнообразие на продукти със съдържание на канабиноиди. Ние предлагаме уникални начини, чрез които да се докоснете до ефекта на най-мощните съединения, които се извличат от канабиса. Опитайте на Spirit of the Woods (OG Kush), 10% HHCP Пълнител 1 МЛ.

Разгледайте нашето портфолио и заявете вашата поръчка. Ние гарантираме бърза доставка до всяка точка на страната.

 


Напишете отзив