Stronger Alien OG, HHC-P 15% + HHC 80%, Пълнител за Вейп 1 МЛ


  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 59.99 лв.

Възможни вариантиДобре дошли в интересната Вселена на CBDPro.bg, където ще намерите най-новите продукти със съдържание на канабиноиди. Представяме ви едно от най-новите попълнения в нашето портфолио - Stronger Alien OG, HHC-P 15% + HHC 80%, Пълнител за Вейп 1 МЛ.

Течността на пълнителя за вейп съдържа магическа смес от два мощни канабиноида – HHCP и HHC. Двете съединения имат силен психоактивен ефект, който се изразява след свързването на канабиноидите с рецепторите на ендоканабиноидната система.

Течността, която се съдържа в пълнителя е обогатена с лек и приятен вкус на Stronger Bubble Gum. Това е като да се насладите на вкуса на усърдно избрани терпени, които правят всяко вдишване и издишване на пара толкова вълнуващо.

Докоснете се до мощния ефект на HHCP и HHC

Съдържащите се в този вейп пълнител HHCP (15%) и HHC (80%) са уникални канабиноиди от ново поколение, които превръщат всяко изпарение в истинско изкушение. И двете съединения наподобяват структурата на THC и се характеризират с мощен психоактивен ефект.

HHC е канабиноид, който естествено се среща в канабиса, но след като е извлечен от растението неговите молекули са подсилени в лаборатория, за да доставят по-силен ефект.

HHCP, от своя страна, е напълно синтетичен, но със сходни ефекти като HHCP. Това новосъздадено съединение осигурява релаксиращо усещане, еуфория и има благотворно влияние за облекчаване на болката и успокоение на ума.

Комбинацията от тези два канабиноида е обогатена с терпените от Stronger Alien OG, което осигурява изключително наситен вкус и ефект при консумацията на продукта. Това е известен сорт канабис, който има силно опияняващо действие и приятен вкус и мирис на лимон и бор.

Stronger Alien OG, HHC-P 15% + HHC 80%, Пълнител за Вейп 1 МЛ е любим избор на много потребители на канабиса. Този пълнител за вейп предлага лесен начин за приемане на канабиноиди и терпени. Единственото, което трябва да направите е да заредите пълнителя в своето вейп устройство и да се насладете на персонализирано пътешествие в света на канабиноидите, съобразено с вашите желания и настроение.

Направете поръчка от CBDPro.bg

Нашият онлайн магазин предлага изключително огромно разнообразие на продукти. Каним ви да разгледате нашето портфолио и да направите поръчка на най-добрите пълнители за вейп, с които да се докоснете до мощния ефект на канабиноидите.

 

 


Напишете отзив