Stronger Amnesia, HHC-P 15% + HHC 80%, Пълнител за Вейп 1 мл


  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 59.99 лв.

Възможни вариантиStronger Amnesia, HHC-P 15% + HHC 80%, Пълнител за Вейп 1 мл ви кани на пътешествие в увлекателния свят на канабиноиди от най-ново поколение. Тази изключително мощна смес представлява комбинация от HHCP и HHC, осигурявайки силни психоактивни усещания.

Течността, която се съдържа в пълнителя за вейп съчетава приятния и деликатен вкус и аромат на сорта канабис Stronger Amnesia. Терпените, които са извлечени от този сорт предоставят допълнително удоволствие към изживяването при консумацията на пълнителя за вейп.

Основно действието на течността се дължи на комбинацията между два мощни канабиноида, които се създават по синтетичен начин в лаборатория. Това са HHCP и HHC. Тези съединения наподобяват действието на THC, но повечето изследвания показват, че те имат много по-мощен ефект.

Какъв е ефектът на HHCP и HHC

Съдържанието на този вейп пълнител представлява 15% HHCP и 80% HHC - два канабиноида от последно поколение, които предлагат засилени ефекти. HHC е съединение, което се извлича от конопените растения, но е допълнително подсилено в лаборатория, за да достави по-силни ефекти.

Действието му се изразява в доставяне на приятно релаксиращо усещане за тялото, силно мозъчно опиянение и еуфорични усещания. Ефектът на HHCP е подобен на този на HHC.

Този канабиноид е новосъздаден и действието му още се изследва, но данните до сега показват, че доставя силни психоактивни усещания.

Stronger Amnesia – допринася приятното усещане при консумация

Продуктът е обогатен с терпени извлечени от сорта канабис Stronger Amnesia. Това е хибриден шам канабис, който се определя като сатива. Ефектът му се изразява в предизвикването на приповдигнато настроение и стимулиране на творческите заложби. Сортът е предпочитан от потрбители на канабиса, които се борят с депресивни и тревожни състояния.

Stronger Amnesia, HHC-P 15% + HHC 80%, Пълнител за Вейп 1 мл е предпочитан продукт заради удобството, което предлага при консумиране на канабиноиди и терпени. Пълнителят се добавя в презареждащи се вейп устройства. Това позволява на потребителите да изберат точната доза, която отговаря на техните предпочитания и нужди.

В портфолиото на CBDPro.bg може да разгледате и други пълнители за вейп, които предлагат комбинация между мощни канабиноиди и терпени извлечени от различни сортове канабис. Разгледайте и направете поръчка на избрани продукти от нас.


Напишете отзив