Stronger Beast Amnesia HHC-P 1 МЛ


  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 71.99 лв.Потопете се в ефекта на ново поколение канабиноиди с консумацията на Stronger Beast Amnesia HHC-P 1 МЛ. Този продукт предлага изключително интересно пътешествие в света на канабиноидите, които ви дава възможността да се докоснете до съединения с мощно действие.

Представяме ви еднократно вейп устройство, което съдържа течност от силни съединения. Двата основни компонента, които гарантират действието при консумацията на продукта са HHCP и терпени извлечени от сорта Amnesia.

Тази комбинация има свойството да прониква във сетивата и да успокоява насъбралото се напрежение. По този начин всеки, който консумира еднократния вейп може да си подари баланс между психическото и физическото състояние.

Формулата, която отговаря за постигането на това равновесие е представена от 99% HHCP. Ролята и е специална, защото ви отнася във вселената на психоактивните удоволствия.

Какво е специалното на HHCP

Това е канабиноидно съединение, което е създадено синтетично чрез хидрогениране на THCp. Някои изследвания показват, че действието му е 30 пъти по-мощно в сравнение с това на THC. По структура HHCP наподобява HHC, което също е показателно за силния психоактивен ефект на новия канабиноид.

Специалното на това съединение е силното чувство за релаксация, което доставя и приятното отпускане на тялото. По този начин допринася за освобождаване на напрежението и стреса. Друг ефект от консумацията на HHCP е силната еуфория, която предизвиква. Това върви заедно с мощното мозъчно опиянение.

Като страничен ефект трябва да отбележим, че HHCP предизвиква апетита и стимулира постоянното чувство за глад.

Действието на HHCP не настъпва веднага след консумацията на еднократното вейп устройство. Наблюдава се забавен ефект, но за сметка на това доста продължително действие.

Със завладяващ вкус на Amnesia

Продуктът е обогатен със специалния вкус на сорта Amnesia. Това е хибриден щам канабис, който се характеризира като подходящ за употреба с цел подобряване на настроението, намаляване на стреса и подпомагане на релаксацията.

Ако и вие се нуждаете от това време е да си подарите блажени мигове на почивка с консумацията на Stronger Beast Amnesia HHC-P 1 МЛ. Продуктът се предлага в портфолиото на CBDPro.bg като част от линия еднократни вейпове Stronger Beast.

Може да разгледате и други комбинации между HHCP и терпени от различни сортове канабис.

Напишете отзив