Stronger Beast Grape HHC-P 1 МЛ


  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 71.99 лв.Stronger Beast Grape HHC-P 1 МЛ предлага неповторимо усещане за блаженство и спокойствие, отвеждайки ви на пътешествие към нови канабиноидни измерения. Този еднократен вейп е част от нашата нова линия продукти, предоставяща удобен достъп съединения с мощен ефект.

Формулата на течността в пълнителя включва смес от интересния канабиноид HHC и терпени, извлечени от сорта канабис Grape. Гарантираме ви, че тази комбинацията ще ви потопи в силен ефект, който да достигне до всяка една молекула от вашето тяло.

Еднократният вейп е обогатен с изключително концентрирано съдържание от 99% HHC-P, което носи мощно психоактивно усещане. Този продукт е предназначен за активни хора, търсещи моменти на релаксация и отпускане на напрежението през забързаното ежедневие.

Запознайте се с новия канабиноид HHCP

HHCP е синтетично създадено съединение, предлагащо до 30 пъти по-силен ефект от THC. По структура си, HHCP наподобява HHC, което намеква и за сходство в техните ефекти. Канабиноидът, който ви представяме е синтетично създаден и не се извлича по естествен начин от канабиса.

HHCP предизвиква силна релаксация, което помага за разтоварване на цялото тяло и отпускане на напрежението. Друг очакван ефект от употребата на този канабиноид е постигането на силно и приятно мозъчно опиянение, което води до мощни еуфорични усещания.

Много хора, които са се докоснали до действието на HHCP отчитат, че то води до намаляване на чувството на тревожност, напрежение и значително подобрява настроението.

Възможно е да се наблюдават и някои странични ефекти при консумацията на канабиноида като най-изразения е увеличения апетит.

Grape доставя приятния вкус при консумация

Този сорт канабис представлява доминираща индика. Както името подсказва вкусът и ароматът му наподобяват свежо грозде, което го прави много приятен сорт за употреба. Ефектът му се изразява в постигане на баланс между психическото и физическото състояние, тъй като доставя приятно чувство на успокоение.

Може да се докоснете до всички изброени ефекти само с натискането на няколко бутона. Направете поръчка на Stronger Beast Grape HHC-P 1 МЛ от онлайн магазина на CBDPro.bg и се докоснете до мощния ефект на HHCP.

Консумацията на еднократният вейп е много лесен начин да проследите дневната си доза коанабиноиди и да се съобразите с вашите лични нужди и предпочитания.

 

Напишете отзив