Stronger Beast Wedding Cake HHC-P 1 МЛ


  • Код на продукта: product_338
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 71.99 лв.Отправете се на пътешествие към несравнимо блаженство и спокойствие с Stronger Beast Wedding Cake HHC-P 1 МЛ.  Това е едно от новите ни попълнения в продуктовата линия от еднократни вейпове, които ви доставят лесен достъп до канабиноиди от ново поколение.

Течността на писалката съдържа комбинация между HHC и терпени извлечени от сорта канабис Wedding Cake. Сигурни сме, че няма да останете равнодушни пред силния ефект, с който това съчетание ще облее сетивата ви.

Еднократният вейп е снабден със зашеметяващата концентрация от 99% HHC-P, експертно подбрана за да достави мощен психоактивен ефект. Това устройство е подходящо за активни хора, които искат да си доставят няколко мига на откъсване от напрегнатото ежедневие.

HHCP е новосъздадено съединение по синтетичен начин и предлага до 30 пъти по-силно действие от това на THC. Любопитни ли сте да разберете повече? Следва да ви разкажем за ефекта от приема на този революционен канабиноид.

Докоснете се до действието на HHC-P

Вече стана ясно, че това съединение има психоактивен ефект. По структура HHCP наподобява много HHC, което подсказва и за прилика в ефекта на двете съединения. HHCP се характеризира със силно релаксиращо действие, което влияе за отпускане на цялото тяло и изкарване на натрупаното напрежение.

Друг очакван ефект е доставянето на силно еуфорично усещане и мозъчно замъгляване. Това действа в посока за намаляване на депресията и тревожността и подобряване на настроението.

Като страничен ефект трябва да отбележим, че консумацията на HHCP може да засили апетита и чувството за постоянен глад.

Как сорта Wedding Cake допринася за действието

Запознайте се с един силен хибриден сорт канабис, който е създаден с кръстоска между Triangle Kush и Animal Mints. Този щам дава богат и пикантен ароматен профил на земни нотки и черен пипер.

Често Wedding Cake е препоръчван за употреба от хора, които страдат от депресия, тревожност или проблеми със съня. Този щам има високо съдържание на THC, което влияе върху ефекта от употребата на Stronger Beast Wedding Cake HHC-P 1 МЛ.

Еднократният вейп е чудесен начин да се докоснете до действието на новосъздадени канабиноиди и терпени извлечени от този интересен сорт канабис. Заявете вашата поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg.

Напишете отзив