Stronger Beast Zkittles HHC-P 1 МЛ


  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 71.99 лв.Подарете си удоволствието от консумацията на най-революционния канабиноид. Stronger Beast Zkittles HHC-P 1 МЛ ви предоставя уникалната възможност да се докоснете до ефекта на HHCP – най-новото попълнение във вселената на канабиноидите.

Продуктът, който ви предлагаме е под формата на удобно вейп устройство за еднократна употреба. Писалката е оборудвана с керамична технология за нагряване, чрез която се доставя чист и богат аромат на сорта канабис Zkittles.

Мощната комбинация между терпените извлечени от този известен щам и съединението HHCP са уникален начин да си подарите приятно релаксиращо усещане, силно чувство на мозъчно опиянение и еуфория.

В течността на продукта се съдържа 15% дестилат на HHC-P, който осигурява интензивна и дълготрайна релаксация. HHC-P Stronger Beast е новото допълнение към нашата гама от еднократни вейп устройства, които съдържат HHCP. Продуктите в тази колекция носят още по-мощни усещания, поради наличието на най-новосъздадения канабиноид HHCP.

Какъв е ефектът на HHCP

Важно е да уточним, че съединението HHCP не се извлича от конопените растения както CBD и THC. Това е синтетично създаден канабиноид чрез хидрогениране на THCp.

Знаейки това можем да направим заключението, че това съединение също има силен психоактивен ефект подобно на THCp и HHC. Истината е, че според изследванията до момента HHCP предлага 30 пъти по-мощен ефект от този на THC.

Основно действието на новия канабиноид се изразява в постигане на мощно релаксиращо действие, силно мозъчно опиянение и мощна еуфория. Като страничен ефект можем да отбележим, че този канабиноид силно стимулира апетита.

Действието на HHCP не настъпва веднага след консумация на еднократния вейп. Не се изненадвайте, ако почувствате някои от посочените ефекти до 1-2 часа след използване на устройството.

Zkittles – вкус на сладък тропически сладкиш

Представяме ви известен хибриден сорт канабис, който се характеризира като индика. Zkittles предлага сладък вкус на тропически сладкиш, който има успокояващ ефект.

Много потребители посочват, че консумацията на този сорт им помага да останат фокусирани и щастливи, като междувременно доставя приятно чувство за релаксация.

Ако и вие сте впечатлени от очаквания ефект от употребата на Stronger Beast Zkittles HHC-P 1 МЛ побързайте да направите поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg. Подарете си най-вкусния начин за употреба на канабиноиди от ново поколение.

 

 

Напишете отзив