Stronger Bubble Gum, HHC-P 15% + HHC 80%, Пълнител за вейп 1 мл


  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 59.99 лв.

Възможни вариантиStronger Bubble Gum, HHC-P 15% + HHC 80%, Пълнител за вейп 1 мл е продукт, който ви кани на пътешествие в света на канабиноиди от най-ново поколение. Докоснете се до ефекта на комбинацията между HHCP и HHC. Това е изключително мощно съчетание, което доставя силни действия изразяващи се в психоактивни усещания.

Течността, която се съдържа в пълнителя за вейпа е обогатена с приятния и лек вкус и аромат на Stronger Bubble Gum. Това е подсилен сорт канабис, чийто терпени допринасят за изживяването при консумацията на пълнителя за вейп.

Продуктът е често предпочитан, тъй като предоставя лесен прием на канабиноиди и терпени. Използва се след като се постави в презаредимо вейп устройство. По този начин може да приемате подходящата за вас доза, която да задоволи личните ви предпочитания и нужди.

Какво е специалното на HHCP и HHC

Освен терпени от сорта Stronger Bubble Gum съдържанието на пълнителя за вейп е представено от 15% HHCP и 80% HHC. Това са два канабиноида от ново поколение, които предсоставят подсилено действие.

HHC се среща естествено в канабиса, но след извличането му молекулите на съединението са обогатени с ТHC. В резултат на това можем да кажем, че ефектът на HHC e сходен с този на THC, но е много по-продължителен и мощен.

HHCP е изцяло създаден по синтетичен начин. Структурата му наподобява тази на HHCP. Ефектът на двете съединения също е сходен и се изразява главно в постигане на релаксиращо усещане, силна еуфория, болкоуспокояващ ефект и мощно мозъчно опиянение.

Комбинацията на двата канабиноида с терпените извлечени от Stronger Bubble Gum доставя много силен ефект, обогатен с приятен вкус. Това доставя изключително изживяване, което кара любителите на канабиса да се връщат отново и отново към този пълнител за вейп.

Препоръчваме ви да разгледате и другите продукти в колекция, в която събрахме пълнители за вейп, които доставят ефектите от съчетанието между HHC и HHCP обогатени с терпени от различни сортове канабис.

Изберете вашите любими артикули и направете поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg. Ние гарантираме бърза и качествена доставка на територията на цялата страна.


Напишете отзив