Stronger disPOD Amnesia HHC-P 0,5 МЛ


  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 45.99 лв.Представяме ви иновативен продукт, който ви дава възможността да се докоснете до силният ефект на HHCP. Stronger disPOD Amnesia HHC-P 0,5 МЛ се предлага под формата на еднократно вейп устройство, което съдържа течност от мощни канабиноиди обогатени с терпени от сорта канабис Amnesia.

Тази комбинация има изключително интересен ефект, който основно се дължи на съдържанието на съединение от ново поколение. HHCP е синтетично създаден канабиноид чрез хидрогениране на THCp.

Това е ново вещество, което наподобява по структура и ефект HHC. Действието му все още се изследва, но повечето проучвания показват, че съединението подпомага чувството на релаксация, доставя силно еуфорично усещане и приятно мозъчно замъгляване.

Психоактивните ефекти на съединението са интензивни, което може да привлече някои потребители, търсещи силно усещане за еуфория. Както и при консумацията на други канабиноиди предпазливостта и благоразумието при дозирането са от решаващо значение.

Еднократните вейп устройства предлагат отговорен прием на канабиноиди и лесен начин да следите дневната си доза на прием, за да удовлетворите индивидуалните си нужди.

Важно е да уточним, че началото на ефекта на HHCP е забавено и силата му най-ясно се проявява след 1-2 часа, така че потребителите трябва да са подготвени за неговата интензивност.

Продуктът е обогатен със завладяващия вкус на Amnesia

В съдържанието на течността на продукта се съдържат терпени от известният сорт канабис Amnesia, който завладява със земния си вкус със сладки нотки на цитрусови плодове. Щамът е идеален за подобряване на настроението, намаляване на стреса и стимулиране на апетита.

Докоснете се до тези ефекти с употребата на висококачествена писалка за изпаряване на канабиноиди, която ви доставя ежедневен комфорт и релаксация. Течността съдържа комбинация между HHCP, HHC и терпени в съотношение 15% HHCP, 80% HHC и 5% терпени.

Stronger disPOD Amnesia HHC-P 0,5 МЛ ви предлага лесен и достъпен начин, по който да се насладите на канабиноиди от ново поколение. Подарете си блажени мигове на релаксация, отпускане и приятно мозъчно опиянение.

Това е само един от продуктите, които ви предлагаме в нашето богато портфолио от артикули със съдържание на HHCP. Разгледайте пълната гама в онлайн магазина на CBDPro.bg и направете поръчка от нас. Ние ви гарантираме качествено обслужване и бърза доставка.

 

 

Напишете отзив