Stronger disPOD Bubble Gum HHC-P 0,5 МЛ


  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 45.99 лв.Подарете си мощния ефект на канабиноид от ново поколение. Опитайте еднократното вейп устройство - Stronger disPOD Bubble Gum HHC-P 0,5 МЛ. Магическата съставка в съдържанието на продукта е новосъздадения канабиноид HHCP. Това е съединение, което предлага до 30 пъти по-силен ефект от този на други канабиноиди с психоактивно действие.

Течността на устройството ще ви завладее не само с ефектите, които доставя, но и с характерния си сладък вкус, който се дължи на съдържанието на терпени извлечени от сорта канабис Bubble Gum. Употребата на еднократни вейп устройства е чудесен начин да си доставите подходяща дневна доза канабиноиди, които да отговаря на вашите лични нужди и предпочитания.

Stronger disPOD Bubble Gum HHC-P 0,5 МЛ е приятен начин да си припомните безгрижието от девството благодарение на сладкия си вкус на розова дъвка. Разведрете деня си само с няколко дръпки.

Как действа HHCP – докоснете се до канабиноид от ново поколение

Представяме ви едно от най-новите съединения в семейството на канабиноидите. HHCP е синтетично създаден канабиноид, който по структура и действие наподобява THC и HHC. В продукта, който ви предлагаме се съдържа дестилат от 15% HHCP.

Действието на този нов канабиноид се изразява главно в доставяне на силно еуфорично усещане, телесно отпускане, приятно чувство на релаксация и мозъчно опиянение.

Препоръчваме предпазлив подход за новите потребители, тъй като HHCP може да има забавено начало на ефекта, който се проявява напълно след 1-2 часа.

Сортът Bubble Gum омагьосва със сладкия си вкус

Този щам е известен със своя сладък вкус на дъвка, който ни пренася отново в безгрижното детство. Ефектът от употребата на Bubble Gum се изразява в подобряване на настроението, приятно усещане за отпускане и постигане на баланс между психическото и физическото състояние.

Само с няколко дръпки ще успеете да се потопите в носталгичния аромат и приятния ефект на Stronger disPOD Bubble Gum HHC-P 0,5 МЛ. Разгледайте богатото портфолио на CBDPro.bg, където ще намерите още много предложения за еднократни вейпове със съдържание на HHCP и терпени извлечени от различни сортове канабис.

Предлагаме ви да направите поръчка от нашия онлайн магазин. Ние гарантираме бърза и качествена доставка на територията на цялата страна.

Напишете отзив