Stronger disPOD Cotton Candy HHC-P 0,5 МЛ


  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 45.99 лв.Представяме ви най-добрият начин да се докоснете до действието на един революционен канабиноид. Опитайте Stronger disPOD Cotton Candy HHC-P 0,5 МЛ – еднократен вейп, който предлага лесен начин да се запознаете с ефекта на HHCP обогатен с вкуса на сорта канабис Cotton Candy.

Този продукт ще ви завладее с от неустоимия си сладък вкус, напомнящ за любимия ви захарен памук от детството. Ефектът от консумацията на еднократният вейп се изразява в комбинация от действието на HHCP и щама, от който се извличат терпените съдържащи се в течността на устройството.

Употребата на Stronger disPOD Cotton Candy HHC-P 0,5 МЛ е идеална за моментите, в които се нуждаете от физическа и ментална релаксация. Използването на устройството в напрегнати часове от деня може да ви донесе чувство на радост, отпускане и лекота.

Stronger disPOD Cotton Candy HHC-P 0,5 МЛ – предимства на продукта

Серията HHCP Stronger disPOD представлява върхът на нашата линия от продукти със съдържание на HHC-P. Това е синтетично създаден канабиноид, който предлага действие подобно на THCp и HHC.

Съединението се характеризира с мощен психостимулиращ ефект, който се изразява в силно еуфорично усещане, телесно отпускане, мозъчно замъгляване и увеличаване на апетита.

Устройството, което ви предлагаме е уникален начин да се докоснете до всички изброени ефекти, които се наслаждават на вейпинга. По този начин може да следите дневната доза канабиноиди, които приемате и да си осигурите количество, което да отговаря на вашите индивидуални нужди и предпочитания.

Високата концентрация на качествен HHCP дестилат гарантира дълбок и дълготраен ефект. Към новите потребители на този канабиноид се обръщаме с предупреждение за внимателна употреба, тъй като HHCP може да има забавено начало на действие, което се проявява напълно след 1-2 часа.

Cotton Candy – сладка вълна на носталгия

Щамът Cotton Candy ще ви омагьоса с уникалния си сладък вкус, който навява детски спомени с вкуса си на захарен памук. Консумацията на този сорт е идеална за моменти на спокойствие, релаксация и радост.

В течността на устройството се съдържат терпени извлечени от този сорт. Това допринася за ефекта и вкуса при употребата на вейп устройството. Ако вече сте впечатлени от Stronger disPOD Cotton Candy HHC-P 0,5 МЛ ви предлагаме да заявите вашата поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg.

Напишете отзив