Stronger disPOD Jack Herer HHC-P 0,5 МЛ


  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 45.99 лв.Докоснете се до мощния ефект на канабиноиди от ново поколение с употребата на Stronger disPOD Jack Herer HHC-P 0,5 МЛ. Това е еднократно вейп устройство, което съдържа новосъздаденото съединение HHC-P и терпени от сорта канабис Jack Herer.

Комбинацията предлага силни психоактивни ефекти и интензивна релаксация, което прави този продукт подходящ създаване на баланс между психическото и физическото състояние. Еднократните вейпове от серията на Stronger disPOD са произведения на изкуството, които включват чисти терпени и силни канабиноиди, за да предоставят главозамайващ ефект.

В портфолиото на CBDPro.bg ще намерите продукти от света на канабиноидите с най-високо качество, които са готови да ви доставят приятно релаксиращо чувство.

Какъв е очакваният ефект от употребата на Stronger disPOD Jack Herer HHC-P 0,5 МЛ

Представяме ви компактно вейп устройство, което няма възможността за смяна на пълнителя. Този продукт е създаден, за да ви осигури лесен и удобен начин за консумация на канабиноиди. Високата концентрация на качествен HHCP дестилат гарантира дълбок и дълготраен ефект.

HHCP е синтетично съединение, което по структура и ефект наподобява HHC. От тук можем да заключим, че действието на HHCP основно се изразява в постигане на приятно релаксиращо усещане, силно мозъчно опиянение, мощна еуфория и стимулиране на апетита.

Важно е да се отбележи, че HHCP може да има забавено начало на ефекта. Най-често действието на канабиноида се проявява напълно едва след 1-2 часа, така че е важно да сте подготвени за неговата интензивност.

Jack Herer допринася с допълнителен енергиен стимул

Щамът Jack Herer ще ви завладее със сложния си аромат, съчетаващ аромати на бор, пипер и тропически плодове. Сортът е идеален избор, поради действието си, което се изразява в ободряване, повишаване на креативността и осигуряване на енергия.

Stronger disPOD Jack Herer HHC-P 0,5 МЛ е висококачествена писалка за вейп, която е създадена, за да достави усещане за динамика и приповдигнатост през целия ден. Течността, която се съдържа във устройството представлява смес от HHC-P, HHC и терпени в съотношение 15% HHCP, 80% HHC и 5% терпени.

Потопете се в аромат на сорта Jack Herer, който ще ви събуди и вдъхнови още от първото всмукване. Не се колебайте повече, а заявете вашата поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg.

Напишете отзив