Stronger disPOD Piña Colada HHC-P, 0,5 МЛ


  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 45.99 лв.Представяме ви един уникален продукт, който е част от серията ни от еднократни вейпове с най-мощно съдържание. Запознайте се с Stronger disPOD Piña Colada HHC-P, 0,5 МЛ – вейп устройство, което ви дава възможността да се докоснете до силния ефект на молекулата на HHC-P.

Познавате ли този канабиноид? Много хора те първа се запознават с това съединение, поради причината, че то в сравнително ново. HHC-P е новосъздадено съединение, което се характеризира като синтетичен канабиноид и предлага висококачествен и мощен дестилат.

Какво се знае за ефекта на HHC-P

В съдържанието на еднократния вейп се съдържа дестилат от новосъздаденото съединение HHCP, което отговаря за ефекта при употребата на продукта. За разлика от THC и CBD, новия канабиноид не се съдържа естествено в конопените растения, а създаден по синтетичен начин чрез хидрогениране на THCp.

Основно ефектът на новия канабиноид наподобява този на THC. Действието му е свързано със силен психостимулиращ ефект, който настъпва бавно. Пълната мощ на канабиноида може да се усети до 1-2 часа след използването на еднократния вейп.

Част от очакваните ефекти включват интензивна релаксация, намаляване на чувството на стрес итревожност, мощно еуфорично усещане.

Как сорта Piña Colada допринася за ефекта на продукта

Piña Colada е хибриден вид канабис, с богато съдържание на CBD, който предизвиква леки и приятни ефекти. Щамът Piña Colada ще ви омагьоса с екзотичната си смес от сладък ананас и кокосово мляко. Този сорт разполага с деликатен и сладък вкус, поради извлечените терпени от канабиса.

Консумацията на този сорт чрез вейп устройства води до усещане за повишено настроение, безпрестанно чувство на веселие и изразена еуфория. Потреблението му обикновено създава приятно чувство на релаксация и облекчава физическите дискомфорти и болки.

Stronger disPOD Piña Colada HHC-P, 0,5 МЛ представлява висококачествено вейп устройсто, което ще ви погали с карибските си тонове и ще ви осигури усещане за мечтана лятна ваканция по всяко време. Течността във вътрешността на капсулата съдържа 0,5 ml смес от HHCP, HHC и терпени в съотношение 15% HHC-P, 80% HHC и 5% терпени извлечени от сорта Piña Colada.

Само с едно дръпване е достатъчно да ви отведе на плажа с коктейл Пиня Колада в ръка. За начинаещите потребители препоръчваме да изпробват disPOD Stronger с повишено внимание.

Заявете вашата поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg

Напишете отзив