Stronger disPOD Strawberry, HHCP 0,5 МЛ


  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 45.99 лв.Stronger disPOD Strawberry, HHCP 0,5 МЛ предлага лесен достъп до приема на канабоноиди от ново поколение. Продуктът е под формата на еднократно вейп устройство, което ви позволява да приемате съединения извлечени от терпени от различни сортове канабис. По този начин може да следите дневната доза, която приемате, за да задоволите личните си нужди или предпочитания.

Основният компонент в състава на течността на вейп устройството е HHCP. Това е новосъздаден канабиноид, чието действие все още се изследва. Какво показват проучванията до сега – следва да разберем.

Запознайте се със структурата и ефекта на HHCP

HHCP е синтетичен канабиноид, чийто ефекти се считат за сходни с тези на THC. Това съединение се създава изцяло синтетично чрез хидрогениране на THCp. Характеристиката, която прави HHCP уникален, е неговата химична структура. Това е хидрогенирана форма на HHC – друго психоактивно съединение, което се среща в конопа.

Ефектите, свързани с употребата на HHCP се изразяват в интензивна релаксация, намаляване на стреса и тревожността, усилване на апетита, подобрено настроение и силно чувство на еуфория.

Списък с очакваните действия на HHCP:

  • Доставя силно еуфорично чувство;
  • Намалява стреса и тревожността;
  • Повишава чувството на глад;
  • Подобрява настроението;
  • Постигане на приятно чувство на релаксация;
  • Мощно мозъчно опиянение.

Какъв е ефектът на сорта Strawberry

Това сорт канабис сатива, който произхожда от Нидерландия. Този сорт предизвиква приповдигнато и релаксиращо въздействие. Strawberry е популярен избор за хора, склонни към тревожност, поради своите свойства за намаляване на стреса.

Продуктът, който ви предлагаме е обогатен с терпени от сорта Strawberry, което гарантира приятния аромат и вкус при употреба.

Хората, които употребяват марихуана с медицински цели отчитат, че този сорт има много благоприятен ефект върху симптомите на депресия и тревожност.

Stronger disPOD Strawberry, HHCP 0,5 МЛ – предимства на продукта

Еднократните вейп устройства предоставят много предимства на потребителите на канабис. Доверете се на удобството и лекотата, с която може да си доставите всички положителни свойства на съединенията извлечени от конопените растения.

Stronger disPOD Strawberry, HHCP 0,5 МЛ предлага удобство и вълнуващ вкус, идеален за тези, които търсят плодово изживяване със забележителни канабиноидни ефекти.


Напишете отзив