Stronger disPOD Watermellon, HHC-P 0,5 МЛ


  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 45.99 лв.Stronger disPOD Watermellon, HHC-P 0,5 МЛ е еднократен вейп, който ви предоставя възможността да се докоснете до мощния ефект на канабиноида от ново поколение. Представяме ви лесен и удобен начин да опитате действието на HHCP.

Чували ли сте за това съединение? Навярно не, защото то е създадено наскоро по синтетичен начин. По структура и по ефект HHCP наподобява на HHC. Освен с действието си, този еднократен вейп ще ви плени и с изключително приятния си вкус и аромат, които се дължат на съдържанието на терпени в течността.

Терпените са съединения, които също се извличат от определени сортове канабис. В случая Stronger disPOD Watermellon, HHC-P 0,5 МЛ съдържа терпени извлечени от сорта Watermellon. Може би вече от името на сорта се досетихте, че течността в еднократния вейп има вкус на свежа диня.

Запознайте се с действието на HHC

HHCP е синтетично създаден канабиноид, чието действие все още се изследва. Съединението е създадено наскоро и по структура и действие изключително наподобява HHC. По това можем да заключим, че този канабиноид също попада в групата на съединенията извлечени от коноп, които имат психоактивно действие.

Основно действието на HHCP се изразява в постигане на мощно мозъчно опиянение, приятно релаксиращо действие, силен еуфоричен ефект и болкоуспокояващо действие. Много любители на канабиноидите отчитат, че това съединение помага за справяне на симптоми свързани с депресивни и тревожни състояния.

Watermellon – как този сорт обогатява продукта

Представяме ви един хибриден сорт канабис, който се определя като индика. Сортът предизвиква релаксиращи ефекти, които се изразяват в приятно отпускане на тялото. Watermellon е щам канабис, който има много благоприятно действие за подобряване на качеството на съня.

Сортът също е стимулатор на апетита. Както подсказва името, този щам има ясно изразен плодов ароматен профил на диня с примес на грозде с хашиш.

Stronger disPOD Watermellon, HHC-P 0,5 МЛ предоставя удобство и превъзходен вкус, който е идеален за тези, които се стремят да си доставят плодово изживяване със забележителни ефекти от канабиноидите.

Събудихме ли вече любопитството ви? Ако нямате търпение да опитате вкуса и ефекта на този еднократен вейп, не се колебайте повече, а направете поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg.

Ние гарантираме бърза и качествена доставка на територията на цялата страна.

 


Напишете отзив