Stronger Piña Colada, HHC-P 15% + HHC 80%, Пълнител за вейп 1 мл


  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 59.99 лв.

Възможни вариантиПредставяме ви един продукт, който предлага усещания от ново поколение. Stronger Piña Colada, HHC-P 15% + HHC 80%, Пълнител за вейп 1 мл ви доставя възможността да се докоснете до ефектите на изключително силни канабиноиди.

От името на продукта може да разберете, че става въпрос за HHCP и HHC. Тези две съединение те първа започват да се разпространяват, а действието им е свързано с палитра от мощни усещания и силно мозъчно опиянение.

Пълнителят за вейп е продукт, който често се търси. Ако имате презаредимо вейп устройство, то вероятно ще искате да опитвате различни вкусове и усещания. В онлайн магазина на CBDPro.bg ви предоставяме възможността да направите поръчка на разнообразни пълнители, които да ви дадат достъп до ефекта и вкуса на много видове канабиноиди и сортове канабис.

Какъв е очакваният ефект от употребата на пълнителя

HHC е един от канабиноидите, които се извличат от конопените растения, но все още не е толкова популярен като THC и CBD. Действието му все още се изследва, но за сега този канабиноид спада в групата на психоактивните съединения.

Очакваният ефект от употребата на HHC се свързва с мозъчно опиянение, болкоуспокояващо действие, успокоение на нервната система и други важни ползи за здравето.

HHCP е изкуствено създаден канабиноид, които има за цел да доставя още по-мощно действие от това на HHC. Ефектът му е много сходен с този на HHC и също доставя силно опиянение, увеличава чувството на еуфория и допринася за релаксация на тялото.

С какво допринася Stronger Piña Colada към ефекта на пълнителя

Stronger Piña Colada е сорт канабис, чийто терпени допринасят към вкуса и аромата на течността на пълнителя за вейп. Щамът представлява 50% сатива и 50% индика. Известен е със своя сладникав и приятен вкус, който напомня вкусната напитка пина колада.

Ароматът е комбинация от свежи сладки цитруси, кисел ананас и кремообразен банан. Опитате ли веднъж вкуса и ефекта на Stronger Piña Colada, HHC-P 15% + HHC 80%, Пълнител за вейп 1 мл със сигурност ще искате още.

Ако все още не сте опитали този продукт, трябва да го направите възможно най-скоро. Направете поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg, за да се насладите на вкуса и ефекта на пълнителя за вейп.


Напишете отзив