Stronger Runtz, HHC-P 15% + HHC 80%, Пълнител за вейп 1 мл


  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 45.99 лв.

Възможни вариантиДокоснете се до ефекта на мощни канабиноиди. Изпробвайте един от най-новите продукти в портфолиото на CBDPro.bg - Stronger Runtz, HHC-P 15% + HHC 80%, Пълнител за вейп 1 мл. Този продукт ви предлага да се насладите на ефекта на комбинация между HHC и HHCP.

Двете съединения се характеризират с мощно психоактивно действие и силно опиянение. Течността, която се съдържа в пълнителя е обогатена с терпени от сорта канабис Stronger Runtz. Това допринася за цялостно изживяване от консумацията на канабиноидите.

Съдържанието е представено то 15% HHCP и 80% HHC. Тази комбинация е много подходяща за всеки, който иска да се докосне до ефекта на по-различни съединения от стандартните THC и CBD.

Любопитни ли сте вече какъв е очакваният ефект от употребата на този пълнител за вейп? Следва да ви запознаем с действието на HHCP и HHC.

HHC-P 15% + HHC 80% - мощна комбинация за силен ефект

Представяме ви два канабиноида, които се правят по синтетичен начин. Молекулата на HHC се среща в конопените растения, но тя се подсилва в лаборатория, за да може действието на канабиноида да бъде по-силно и трайно.

Най-общо то се изразява в психостимулиращ ефект, силно мозъчно опиянение, чувство за релаксация и еуфория. Действието наподобява това на THC, но за много по-дълъг период от време и е няколко пъти по интензивно.

HHCP наподобява изключително много HHC, но проучвания сочат, че има дори още по-силен ефект. HHCP също е изкуствено създаден канабиноид и предоставя мощно мозъчно опиянение. Комбинацията е наистина много силна и ви съветваме да внимавате при консумацията на този пълнител за вейп.

С аромат и вкус на Stronger Runtz

Този сорт е известен с уникалната възможност да повишава настроението и да се бори с депресията и тревожността. Характеризира се с аромат на сладки тропически плодове. Очакваното усещане при употреба на този сорт е освежаващо чувство за сетивата и еуфорично действие за мозъка.

Ако уникалната комбинация на Stronger Runtz, HHC-P 15% + HHC 80%, Пълнител за вейп 1 мл вече ви е завладяла, не се колебайте да се насладите на ефектите, които тя носи.

Подарете си ароматно мозъчно опиянение. Направете поръчка от нашия онлайн магазин.


Напишете отзив